Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέρρευσε ξανά η μητέρα του Μιχάλη κατά την αναγνώριση

Την Παρασκευή η κηδεία του 29χρονου

Δύσκολες ώρες περνά μέσα στο νοσοκομείο η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τα τάγματα εφόδου των ακροδεξιών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η γυναίκα όταν ενημερώθηκε ότι ο γιος της είναι νεκρός δεν άντεξε κι εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος, όπως δυσκολία στην αναπνοή και τάση λιποθυμίας. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Άσ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν κινδύνεψε η ζωή της, η ψυχολογική της κατάσταση είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ξανά όταν κλήθηκε να κάνει την αναγνώριση της σορού του παιδιού της. 

Έτσι οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμείνει κλινήρης. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Αδελφέ χτυπήθηκα» - Οι τελευταίες ώρες του Μιχάλη

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των τεσσάρων τραυματιών που επίσης νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι τρεις Έλληνες, 26, 47 και 48 ετών κι ένας Κροάτης. 

Οι τρεις Έλληνες νοσηλεύονται στη νευροχειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή ξεκινά η απολογία των 105 χούλιγκαν

Ο 37χρονος Κροάτης νοσηλεύεται φρουρούμενος, επικαλέστηκε κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις.  

Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή η κηδεία του 29χρονου

Την ίδια ώρα στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελευσίνα από τον θάνατο του Μιχάλη. 

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου», λέει ο πατέρας του Μιχάλη

Όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, στα social media, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, και ώρα 17:00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρότεινε στην οικογένεια να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του Μιχάλη, όμως οι γονείς και ο αδελφός του ευγενικά αρνήθηκαν, λέγοντας ότι θέλουν να κάνουν κάτι τελευταίο για εκείνον. 

Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχει στο πένθος για την απώλεια του 29χρονου και για το λόγο αυτό αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση στα όρια του Δήμου μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Σε μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:  IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν  τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top