Μωρό κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο - To «ευχαριστώ» της μητέρας του στη ΔΙ.ΑΣ

Η γυναίκα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σπάσει το τζάμι

Η μητέρα του μωρού που κλειδώθηκε στο ΙΧ, το οποίο απεγκλώβισαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ μίλησε στη Λευκή Γεωργάκη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια μητέρα στη Θεσσαλονίκη, όταν το παιδάκι της μόλις 1,5 έτους κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο. Καταλυτική ήταν η παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί.

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος που είχε εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο

Μέσα στον πανικό της και στην προσπάθειά της να σπάσει με τα χέρια το τζάμι και να απεγκλωβίσει το μωρό της, η νεαρή μητέρα τραυματίστηκε.

 

«Του μικρού του αρέσει να παίζει με τα κλειδιά. Μάλλον πάτησε το κουμπί του κλειδώματος κι έμεινε με τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Κάναμε θραύση στο πίσω παράθυρο, για να απεγκλωβίσουμε το βρέφος που ήταν δεμένο, χωρίς να το τραυματίσουμε» εξήγησε ο υπαρχιφύλακας της ΔΙ.ΑΣ Χρήστος Γκανάτσιος.

Βέλγιο: Νέα τραγωδία με νεκρό βρέφος σε αυτοκίνητο - Το ξέχασε η μαμά του

Η ανταποκρίτρια του Star στη Θεσσαλονίκη, Λευκή Γεωργάκη, μίλησε με τη μητέρα του μικρού, η οποία ξεχείλιζε από ευγνωμοσύνη για τους αστυνομικούς.

Ιταλία: Νεκρό μωρό ενός έτους - Tο ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

«Είμαι ευγνώμων, να είναι καλά οι άνθρωποι. Μόνο αυτό πραγματικά, μόνο αυτό. Να μη συμβεί σε κανέναν, οι αστυνομικοί να είναι καλά» είπε η μητέρα του αγοριού, δοξάζοντας τον Θεό που το παιδί της είναι καλά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top