Γλυκά Νερά: «Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω πανελλήνιες»

Οργισμένος δηλώνει ο πιλότος με την απόφαση του δικαστηρίου

Οργισμένος και αγανακτισμένος δηλώνει ο 35χρονος πιλότος από το γεγονός ότι πρέπει να παρευρίσκεται στο δικαστήριο για την εκδίκαση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά κι έτσι δεν μπορεί να συμμετάσχει στις φετινές πανελλήνιες. 

«Έχω σεβαστεί κι έχω παραδεχθεί όσα έχω κάνει. Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω πανελλήνιες. Είμαι απογοητευμένος κι εξοργισμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν, όμως στο δικαστήριο κρίνεται η ζωή μου και δε γίνεται να λείπω», είπε ο πιλότος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Γλυκά Νερά: Στην Αθήνα ο πιλότος - Γιατί δε θα δώσει τελικά πανελλήνιες

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη, η παρουσία του σήμερα στο δικαστήριο δεν ήταν απαραίτητη και θα μπορούσε να παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου και αύριο να συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς επιθυμεί να περάσει στη Νομική. 

O 35χρονος πιλότος που ομολόγησε τον φόνο της Καρολάιν δηλώνει εξοργισμένος γιατί δεν μπορεί να δώσει πανελλήνιες για να βρίσκεται στο δικαστήριο

O 35χρονος πιλότος που ομολόγησε τον φόνο της Καρολάιν δηλώνει εξοργισμένος γιατί δεν μπορεί να δώσει πανελλήνιες για να βρίσκεται στο δικαστήριο

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 35χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης χαρακτήρισε πρωτόγνωρα όσα γίνονται στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Επεισοδιακή διακοπή της δίκης - Δεν εμφανίστηκε ο πιλότος

«Δεν έχουμε ξαναδεί αυτά που γίνονται σε αυτήν τη δίκη. Έχουμε μια δίκη στην οποία δεν υπάρχει καμία παραγραφή, καμία πίεση στο να βγει απόφαση γρήγορα, καμία λήξη της προσωρινής κράτησης. Έχουμε παρακαλέσει το δικαστήριο να διακοπεί η δίκη μόνο τις μέρες από 2 – 12 Ιουνίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε, αλλά το ίδιο το δικαστήριο επέλεξε μια μέρα πριν τις πανελλαδικές, στερώντας το δικαίωμα του εντολέα μου να συμμετάσχει σε αυτές», είπε. 

Ο 35χρονος πιλότος και ο δικηγόρος του δηλώνουν ότι το δικαστήριο καταστρατηγεί βασικά του δικαιώματα

Ο 35χρονος πιλότος και ο δικηγόρος του δηλώνουν ότι το δικαστήριο καταστρατηγεί βασικά του δικαιώματα

Πρόσθεσε μάλιστα πως το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο πιλότος είναι πολύ σοβαρό και όσα θα ακουστούν μέσα στο δικαστήριο αφορούν τον ίδιο, επομένως πρέπει να παρίσταται στο δικαστήριο σε κάθε διαδικασία, ώστε να ακούει ό,τι θα ειπωθεί γιατί αφορά την ίδια του τη ζωή.

Πατέρας Καρολάιν: Έφυγε από το σπίτι του, αλλά δεν πήγε στις Φιλιππίνες

«Είναι άδικη η έκτακτη μεταγωγή του κατηγορούμενου και καταστρατηγεί τα βασικά του δικαιώματα. Είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε ειρωνικά σχόλια από την πλευρά της Πολιτικής Αγωγής, όταν έχουμε να κάνουμε με μια τόσο σοβαρή δίκη», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης. 

Ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν ήθελε να δώσει πανελλήνιες για τη Νομική

Ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν ήθελε να δώσει πανελλήνιες για τη Νομική

Πατέρας Καρολάιν: «Το ελληνικό δικαστικό σύστημα αρχίζει να φαίνεται ανόητο»

Για τις συνεχόμενες διακοπές της δίκης έκανε μια δήλωση στην εκπομπή και ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς. 

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας και η δημοσιογράφος που θα καταθέσει

«Το ελληνικό δικαστικό σύστημα αρχίζει να φαίνεται λίγο ανόητο; Και όχι μόνο σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά σε όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι σε άλλες χώρες με ρωτούν οι Έλληνες δικαστές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάτι ή διορίζονται επειδή τους αρέσει περισσότερο η ιδέα να γίνουν δικαστές. Δεν έχω απάντηση σε αυτό. Δείτε μόνο αυτά που γράφουν τα ξένα μέσα γι’ αυτό που συμβαίνει με την υπόθεσή μας στην Ελλάδα», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top