Γλυκά Νερά: Επεισοδιακή διακοπή της δίκης - Δεν εμφανίστηκε ο πιλότος

Επικαλέστηκε τις πανελλήνιες – Οργή του δικηγόρου της οικογένειας Κράουτς

Νέα διακοπή της δίκης του που γίνεται σε δεύτερο βαθμό ζήτησε ο 34χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Ο κατηγορούμενος και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο, επικαλούμενοι κώλυμα να παραστούν στη σημερινή ακροαματική διαδικασία. 

Πατέρας Καρολάιν: Έφυγε από το σπίτι του, αλλά δεν πήγε στις Φιλιππίνες

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, όπως ενημερώθηκε το δικαστήριο, βρισκόταν σε δίκη στα δικαστήρια Πειραιά και η έτερη συνήγορος, Σοφία Βλαχιώτη, δήλωσε ασθενής. 

O 34χρονος πιλότος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, επικαλούμενος κώλυμα γιατί διαβάζει για τις πανελλήνιες

O 34χρονος πιλότος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, επικαλούμενος κώλυμα γιατί διαβάζει για τις πανελλήνιες

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δε μετήχθη από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται, και απέστειλε έγγραφος στο δικαστήριο, γνωστοποιώντας ότι δεν μπορεί να παραστεί γιατί προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, στις οποίες θα συμμετάσχει, επιδιώκοντας να περάσει στη Νομική. 

Γλυκά Νερά: Οργισμένη αντίδραση από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν

Η αντίδραση στο νέο αίτημα για διακοπή ήταν άμεση, τόσο από την έδρα, όσο και από τον συνήγορο των γονέων της Καρολάιν. Ο πρόεδρος ρώτησε την εκπρόσωπο των συνηγόρων αν μπορεί εκείνη να εκπροσωπήσει τον απόντα κατηγορούμενο, κι εκείνη απάντησε ότι δεν είχε εξουσιοδότηση. 

Τα μηνύματα του πιλότου στην Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία

«Μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δε γίνονται αυτά»,  διαμαρτυρήθηκε ο νομικός παραστάτης της οικογενειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, και συνέχισε:

Η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν σε δεύτερο βαθμό διεκόπη και πάλι για την 1η Ιουνίου

Η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν σε δεύτερο βαθμό διεκόπη και πάλι για την 1η Ιουνίου

«Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο».

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας και η δημοσιογράφος που θα καταθέσει

Εισαγγελέας: Να εξαντλήσουμε τη δυνατότητα μήπως εξευρεθεί λύση.
Πρόεδρος: Δηλαδή η κα Βλαχιώτη είναι ασθενής στο σπίτι της; Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρει;
Δικηγόρος: Βεβαίως, εκεί βρίσκεται.

Τελικά, η δίκη διεκόπη για την 1η Ιουνίου με τον συνήγορο της οικογένειας του θύματος Θανάση Χαρμάνη, κατά την έξοδο του από το Εφετείο να δηλώνει αναφερόμενος στον κατηγορούμενο: 

Γλυκά Νερά: «Αυτός το έκανε» - Ο διάλογος των αστυνομικών για τον πιλότο

«Αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική, καθώς με το σπουδαίο υποκριτικό του ταλέντο θα μπορούσε να μπει στη δραματική σχολή χωρίς εξετάσεις, που τον περιμένει κιόλας μια λαμπρή σταδιοδρομία». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top