Γλυκά Νερά: Στην Αθήνα ο πιλότος - Γιατί δε θα δώσει τελικά πανελλήνιες

Θα είναι παρών στη δίκη του στο Εφετείο

Δε θα δώσει τελικά πανελλαδικές εξετάσεις ο πιλότος, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Επεισοδιακή διακοπή της δίκης - Δεν εμφανίστηκε ο πιλότος

Έκτακτη μεταγωγή του πιλότου από τις φυλακές Μαλανδρίνου στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού συνεχίζεται η δίκη του αύριο στο Εφετείο και ο ίδιος θα δώσει το «παρών».

Τα μηνύματα του πιλότου στην Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία

Η παρουσία του στην Αθήνα αύριο σημαίνει ότι ακυρώνονται για εκείνον οι πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς είναι αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο που ετοιμαζόταν ήδη εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δε θα δώσει τελικά πανελλήνιες εξετάσεις / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Ήδη έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την απόφασή του αυτή να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις. Διέρρευσε, μάλιστα, ότι επιθυμία του ήταν να πετύχει στη Νομική.

Στην πραγματικότητα είχε επιλέξει τη θεωρητική κατεύθυνση, χωρίς να έχει αποφασίσει ποια σχολή θα επιλέξει στο τέλος. Πανελλήνιες, πάντως, δε θα δώσει φέτος και μαλλον θα επιχειρήσει πάλι την επόμενη χρονιά.

Αύριο θα ακούσει να καταθέτει και πάλι η γειτόνισσά του που ισχυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην πρώτη ημέρα της κατάθεσή της ότι ήταν χειριστικός απέναντι στην Καρολάιν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top