ΑΕΚ: Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον καβγά έξω από το Opap Arena

Πληροφορίες ότι o 48χρονος είχε τσακωθεί άσχημα και με τη σύντροφό του

Κάμερες ασφαλείας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν καταγράψει ακριβώς τι συνέβη και ο οπαδός της ομάδας έπεσε αναίσθητος στο έδαφος κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος και η κοπέλα του τσακώθηκαν άσχημα και μάλιστα φιλικό τους ζευγάρι μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες έχουν καταγράψει κι έναν άνδρα, ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά, χτυπά τον οπαδό της ΑΕΚ στο πρόσωπο και στο κεφάλι και μετά εξαφανίζεται. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Από χτυπήματα στο κεφάλι ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ

Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται εξονυχιστικά και πολύ σύντομα οι αρχές εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν τον άνδρα που χτύπησε τον 48χρονο. 

Οι αρχές εξετάζουν επίσης και τυχόν ευθύνες των γιατρών του νοσοκομείου «Γεννηματάς», οι οποίοι έδωσαν εξιτήριο στον 48χρονο, χωρίς να καταλάβουν ότι είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα. 

ΑΕΚ: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο 48χρονος είχε υποστεί αιμάτωμα κι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: «Να τιμωρηθεί όποιος έκανε κακό στο παιδί μου»

Τα τραύματά του είναι αποτέλεσμα χτυπημάτων που δέχθηκε και όχι της πτώσης όταν έχασε τις αισθήσεις του. Έτσι τα αίτια θανάτου του άνδρα παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Η μητέρα του 48χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της φιέστας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ στη φιέστα του πρωταθλήματος

Ο 48χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού, έως τις 18 Μαΐου. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε εκ νέου σε νοσοκομείο, αυτή τη φορά στον «Ευαγγελισμό», όπου εξέπνευσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top