Μυστήριο γύρω από τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ στη φιέστα του πρωταθλήματος

Σωριάστηκε έξω από την ΟΠΑΠ Arena - Η καταγγελία της μητέρας του

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος είχε πάει μαζί με την κοπέλα του το Σάββατο της 13ης Μαΐου στο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη φιέστα που είχε στηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Κάποια στιγμή ο 48χρονος σωριάστηκε το έδαφος. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί νοσηλεύτηκε έως τις 18 Μαΐου με συμπτώματα εγκεφαλικού, πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι του. 

H AEK πρωταθλήτρια Ελλάδος 2023! Κέρδισε 4 - 0 τον Βόλο

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο 48χρονος είπε στη μητέρα του ότι δεν αισθάνεται καλά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η μητέρα του όμως κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της πριν σωριαστεί στο έδαφος έξω από την Opap Arena στις 13 Μαΐου είχε δεχθεί χτυπήματα από αγνώστους. 

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει πλέον έρευνες για να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, καθώς αρχικά θεωρείτο ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε παθολογικά αίτια. 

ΑΕΚ: Στα μπουζούκια με τις συντρόφους τους οι πρωταθλητές Ελλάδας

Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να παραδοθεί βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο, όπου βρισκόταν ο 48χρονος με τη σύντροφό του. Επίσης αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση και η κοπέλα του, η οποία φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του την επίθεση. 

Ανάρτηση φιλάθλων της ΑΕΚ στα social media αναφέρει ότι ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top