Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: «Να τιμωρηθεί όποιος έκανε κακό στο παιδί μου»

Tι υποστήριξε η σύντροφος του 47χρονου Χρόνη- Σε κλίμα έντασης η κηδεία του

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συγγενείς, φίλοι και οπαδοί αποχαιρέτησαν τον 47χρονο οπαδό, που πέθανε από χτυπήματα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Από χτυπήματα στο κεφάλι ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ

«Θέλω να τιμωρηθεί οποίος έχει κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησαν. Το έμαθα αργότερα από την κοπέλα του και τους φίλους του, που ήρθαν να τον δουν στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα του 47χρονου στις αρχές, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο άτυχος φίλαθλος της ΑΕΚ 

Ο άτυχος φίλαθλος της ΑΕΚ που πέθανε από χτυπήματα 

Τα λόγια της μητέρας του Χρόνη, του οπαδού της ΑΕΚ που πέθανε από χτυπήματα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, συγκλονίζουν.

ΑΕΚ: Από τι πέθανε ο φίλαθλος της Ένωσης

Σε κλίμα έντασης, ανάμεσα σε συγγενείς της οικογένειας και σε οργανωμένους οπαδούς, έγινε το πρωί η κηδεία του 47χρονου οπαδού. Χρειάστηκε μάλιστα να παρέμβουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να ηρεμήσουν την κατάσταση στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.

«Μίλησαν» οι κάμερες του γηπέδου και έδειξαν πώς χτυπήθηκε

Ο 47χρονος είχε πάει με την κοπέλα του σε γλέντι έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι για άγνωστο λόγο τσακώθηκε με έντονο τρόπο. Μάλιστα μπήκε στη μέση και τους χώρισε φιλικό τους ζευγάρι. Η κοπέλα έφυγε από την παρέα. Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε μπροστά του ένας άντρας τον χτύπησε... και έφυγε. 

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ στη φιέστα του πρωταθλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι ο 47χρονος έφαγε μια δυνατή γροθιά στο μέτωπο και έπεσε κάτω αναίσθητος.

Τι υποστήριξε η σύντροφος του Χρόνη

«Εγώ αμέσως μετά τον διαπληκτισμό σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είδα κάτι. Λίγο αργότερα κάποιος μου είπε "χτύπησαν τον δικό σου και έπεσε κάτω ". Αμέσως έτρεξα δίπλα του και τον είδα στο έδαφος. Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάλεσα το 166 και πήγαμε στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε η σύντροφος του 47χρονου άτυχου οπαδού στις αρχές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στον τραγικό θάνατο του άτυχου άνδρα. «Τρέχουν» παράλληλα δυο αστυνομικές έρευνες. Η μια αφορά στον εντοπισμό του ατόμου που τον χτύπησε και η άλλη αφορά στην αναζήτηση τυχόν ευθυνών των γιατρών που τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο, καθώς πέθανε σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top