Νέα Φιλαδέλφεια: Από χτυπήματα στο κεφάλι ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ

Θα καταθέσει η σύντροφός του

Εντελώς νέα τροπή παίρνει ο θάνατος ενός 48χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, που αρχικά είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Τελικά, πρόκειται για ένα ακόμα οπαδικό επεισόδιο με δραματική κατάληξη. 

Όλα συνέβησαν στις 13 Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο 48χρονος κατέρρευσε ξαφνικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκριναν ότι είχε πάθει εγκεφαλικό. 

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ στη φιέστα του πρωταθλήματος

Ο άνδρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως λίγες ώρες αργότερα είπε στη μητέρα του ότι δεν αισθανόταν καλά, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η μητέρα του άτυχου άνδρα κατήγγειλε πως το βράδυ της 13ης Μαΐου ο 48χρονος είχε δεχθεί χτυπήματα από αγνώστους έξω από την Opap Arena, όπως την αποκάλυψε η σύντροφος του γιου της. 

Ο 48χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε χτυπήματα από άλλους οπαδούς έξω από την Opap Arena - Eurokinissi

Ο 48χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε χτυπήματα από άλλους οπαδούς έξω από την Opap Arena - Eurokinissi

Τελικά, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως όντως ο άνδρας κατέληξε από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με το πόρισμα, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που εντοπίστηκαν, αποδίδονται σε χτυπήματα και όχι σε πτώση από ξαφνική λιποθυμία, όπως είχε αρχικά καταγραφεί. Μάλιστα όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, πριν την καταγγελία της μητέρας, δεν είχαν καμία αναφορά για το επεισόδιο που είχε προηγηθεί.

Πλέον τα στελέχη της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από το γήπεδο της ΑΕΚ, που πιθανότατα έχει καταγράψει την επίθεση σε βάρος του 48χρονου, ώστε να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Παράλληλα θα κληθεί να καταθέσει και η σύντροφός του, που βρισκόταν μαζί του. 

Δικαιοσύνη ζητούν οπαδοί της ΑΕΚ

Μετά από αυτές τις εξελίξεις οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν δικαίωση για τον 48χρονο. 

«Κάποιοι "άγνωστοι σερίφηδες", άγνωστοι λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής, θεώρησαν σωστό αντί να ηρεμήσουν τα πράγματα και όλοι μαζί να συνεχίσουν το πάρτι να επιτεθούν με βάναυσο τρόπο στον Χρόνη με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν εγκεφαλικές κακώσεις», αναφέρει σε ανάρτησή της σελίδα οπαδών της ΑΕΚ, που ζητάει από την ΠΑΕ να δώσει στην Αστυνομία τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. 

Σύμφωνα με τις περιγραφές οι δράστες ήταν κι εκείνοι οπαδοί της ΑΕΚ, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρα τα αίτια που πυροδότησαν τον καβγά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top