Άρτα: Η μητέρα ζήτησε να μιλήσει με τον σύζυγό της

Το καλοκαίρι θα έκαναν τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάπτιση του μωρού

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα, που το ξέχασε ο πατέρας του μέσα στο αυτοκίνητο κι έχασε τη ζωή του. 

Το σπίτι της οικογένειας είναι σφαλισμένο. Πόρτες και παράθυρα είναι κλειδωμένα και κανείς δε θέλει να πει το παραμικρό για την τραγωδία που τους χτύπησε. 

Άρτα: Το μοιραίο τηλεφώνημα που έκανε τον πατέρα να ξεχάσει το μωρό

Ο 37χρονος πατέρας ,χθες, μετά την εμφάνισή του ενώπιον του ανακριτή, επέστρεψε στο νοσοκομείο της Άρτας και κατέρρευσε. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου και δέχεται βαριά φαρμακευτική αγωγή. 

Ο 37χρονος που ξέχασε το μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας και παίρνει βαριά φαρμακευτική αγωγή

Ο 37χρονος που ξέχασε το μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας και παίρνει βαριά φαρμακευτική αγωγή

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 27χρονη μητέρα, η οποία επίσης βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δονάτο Παππά, του artinos.gr, που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για πρώτη φορά χθες, βγήκε για λίγο από τον θάλαμο και ζήτησε να μιλήσει με τον σύζυγό της.

Ωστόσο οι γιατροί έχουν συστήσει στους συγγενείς αυτές τις μέρες να αποτρέψουν οποιαδήποτε συνάντηση του ζευγαριού, καθώς δεν ξέρουν πώς μπορεί να αντιδράσουν οι δύο γονείς. 

Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας - Μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική

Χθες το βράδυ επέστρεψε στο νοσοκομείο της Άρτας και η σορός του βρέφους, μετά από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Άρτα: Δε θα γίνει βάφτιση του βρέφους πριν από την κηδεία

Η κηδεία του μωρού θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην Περδικορράχη Άρτας. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Άρτας, πριν από την κηδεία δεν πρόκειται να γίνει ούτε βάφτιση, ούτε ονοματοδοσία.

Άρτα: Η αιτία θανάτου του βρέφους - Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αντίθετα, όπως προβλέπεται από το τελετουργικό, θα ψαλεί η Ακολουθία των Αγίων Νηπίων, που αναφέρεται στη σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη λίγο πριν από τη γέννηση του Ιησού Χριστού. 

Το σημείο, όπου ξέχασε το μωρό του ο 37χρονος είναι πολυσύχναστο, όμως κανείς δεν κατάλαβε ότι το κοριτσάκι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο

Το σημείο, όπου ξέχασε το μωρό του ο 37χρονος είναι πολυσύχναστο, όμως κανείς δεν κατάλαβε ότι το κοριτσάκι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι γονείς θα παραστούν στην κηδεία του παιδιού τους, που χάθηκε τόσο άδικα. 

Άρτα: «Να μη ζήσει κανείς αυτό που ζούμε εμείς» -Τα πρώτα λόγια του πατέρα

Όλοι είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα. Όσοι γνώριζαν το ζευγάρι μιλούν για δύο πολύ αγαπημένους γονείς, που λάτρευαν το παιδί τους. Είχαν παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο και το καλοκαίρι ετοιμάζονταν να παντρευτούν με θρησκευτικό και να βαφτίσουν και το μωράκι τους. 

Τι είναι το «Σύνδρομο του Ξεχασμένου Μωρού» - Η επιστημονική εξήγηση

Η μοίρα όμως του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι και πλέον οι δυο γονείς βιώνουν το μεγαλύτερο δράμα που θα μπορούσε να ζήσει κανείς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top