Βραδυφλεγείς βόμβες τα ακαθάριστα οικόπεδα - Έρχονται «καμπάνες»

Αυτοψία Star

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Βραδυφλεγείς βόμβες έτοιμες να εκραγούν είναι τα ακαθάριστα οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα.  Όπως καταγράφει η αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα, επιτήδειοι έχουν μετατρέψει ιδιωτικά οικόπεδα σε χωματερές από τις οποίες θα μπορούσαν να αρπάξουν φωτιά κατοικημένες περιοχές. Δήμοι έχουν ήδη αποστείλει προειδοποιητικές επιστολές με βαριά πρόστιμα στους παραβάτες.

Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας - Οι 9 περιοχές που θα «χτυπήσει»

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν κάτοικοι και δημοτικές αρχές. Ακαθάριστα ιδιωτικά οικόπεδα έχουν μετατραπεί σε μικρές χωματερές στην Αττική, γεμάτα ευφλεκτα υλικά. 

Βραδυφλεγείς βόμβες τα ακαθάριστα οικόπεδα

Εικόνες που προκαλούν οργή, αγανάκτηση αλλά και φόβο. Σε ιδιωτικό οικόπεδο το οποίο δεν ειναι περιφραγμένο εντοπίστηκαν ολόκληρα βουνά με ξερόκλαδα γεμάτα με σκουπίδια από όπου θα μπορούσε να ξεκινήσει μια φωτιά  και να κάψει όλη την περιοχή.  

Βραδυφλεγείς βόμβες τα ακαθάριστα οικόπεδα
Οι ιδιοκτήτες των ακαθάριστων οικοπέδων είναι απλά... «εξαφανισμένοι». Οι γείτονές τους, απογοητευμένοι, τα καθαρίζουν με δικά τους έξοδα. 

Στο Πόρτο Ράφτη δίπλα ακριβώς στα σπίτια ασυνείδητοι πέταξαν ένα ολόκληρο βουνό με ξερόκλαδα. Μια σπίθα είναι αρκετή για να σπείρει την καταστροφή.

Ο δήμος Μαρκόπουλου - Μεσογαίας είναι ένας από τους δήμους που έχει ήδη αποστείλει τις πρώτες επιστολές με τα πρόστιμα που θα επιβληθούν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top