Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» η ιατροδικαστής για τη δολοφονία της Καρολάιν

«Ήταν τόσο πρησμένη που δεν αναγνωριζόταν»

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίο ειδήσεων Star για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν 

«Καταπέλτης» ήταν η ιατροδικαστής που κατέθεσε στο δικαστήριο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021. 

Γλυκά Νερά: «Αυτός το έκανε» - Ο διάλογος των αστυνομικών για τον πιλότο

«Η Καρολάιν πέθανε μετά από μία παρατεταμένη και αγωνιώδη προσπάθεια να αναπνεύσει» δήλωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής, Χ. Σπηλιοπούλου που είχε βρεθεί στον τόπο του φρικτού εγκλήματος, αποκλείοντας τον ισχυρισμό του 35χρονου ότι ο θάνατος της Καρολάιν επήλθε από «σφικτό εναγκαλισμό».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η Καρολάιν ήταν τόσο παραμορφωμένη πάνω στο κρεβάτι που, όπως είπε, αναρωτήθηκε μήπως πρόκειται για άλλο άτομο.

«Συμπέρανα αμέσως πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Ήταν τόσο πρησμένη που δεν αναγνωριζόταν σε σχέση με το διαβατήριο. Στα μάτια είχε έντονη αιμορραγία», επεσήμανε η κ. Σπηλιοπούλου.

Οι γονείς του πιλότου μάρτυρες στη δίκη - «Θα υπάρξουν ανατροπές»

Γλυκά Νερά: Σε «βρασμό ψυχικής ορμής» για να «σπάσουν» τα ισόβια επιμένει ο πιλότος

Στόχος του πιλότου στη δίκη του που ξεκίνησε σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο είναι να «σπάσει» τα ισόβια, ενώ για πρώτη φορά σε αυτό το δικαστήριο θα καταθέσουν οι γονείς του, καθώς είναι ανάμεσα στους έξι μάρτυρες που πρότεινε η υπεράσπισή του. Τη διαδικασία των καταθέσεων των μαρτύρων παρακολούθησε η Τασούλα Παπανικολάου για το Star.

Ο καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια πιλότος, στάθηκε σήμερα ενώπιον δικαστών και ενόρκων κάνοντας την πρώτη δήλωση του.

«Αποδέχομαι τις κατηγορίες, αλλά όχι όπως περιγράφονται στο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης. Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να βλάψω τη σύζυγό μου, μισώ τον εαυτό μου. Χάθηκαν τα πάντα από εκείνη τη στιγμή. Ζητώ συγγνώμη στην οικογένεια της Καρολάιν και σε όσους έκανα κακό. Μόνο ντροπή νιώθω», δήλωσε ο καθ'ομολογία δολοφόνος.

δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο ο δολοφόνος της Καρολάιν

Στη δίκη κατέθεσαν ως μάρτυρες για την υπόθεση και οι δύο αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Ήταν ένας κακός ηθοποιός, ψυχρός αλλά και ψύχραιμος, είπαν ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

«Είχε τρομερή ψυχραιμία, τρομερή διαύγεια. Όταν πήγα να καταθέσω στο Ανθρωποκτονιών είπα σε συνάδελφο μου ότι αυτός το έκανε.
Δε μου είπε μια φορά "πέθανε η γυναίκα μου, καταστράφηκα"»
είπε ο ένας εκ των δύο αστυνομικών.

δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά

Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χ. Σπηλιοπούλου που έκανε την έκθεση για την Καρολάιν συγκλόνισε περιγράφοντας ότι επί 6 λεπτά η άτυχη κοπέλα πάλευε για τη ζωή της, ενώ η γειτόνισσα του ζευγαριού περιέγραψε στο δικαστήριο ότι της έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του πιλότου μέχρι να συλληφθεί την οποία και χαρακτήρισε «ψύχραιμη».

Σε αντίθεση με το πρωτόδικο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δεν έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top