Φρίκη στη Λάρισα: «Πίεζε το κεφάλι της κόρης του με μαξιλάρι και τη βίαζε»

Στο εδώλιο πολύτεκνος πατέρας - Η μητέρα κατήγγειλε τους βιασμούς

Αποτροπιασμός και από την υπόθεση βιασμού στη Δράμα - 36χρονος που έχει προφυλακιστεί κατηγορείται ότι βίαζε τον 16χρονο γιο της συντρόφου του και ότι προσπάθησε να ασελγήσει στον 15χρονο φίλο του / Ρεπορτάζ εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σοκ προκαλεί στη Λάρισα η υπόθεση ενός πολύτεκνου πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του και το ίδιο είχε προσπαθήσει και για ένα ακόμα μικρότερο παιδί του.

Νέα Σμύρνη: Επτά βίντεο με τη 14χρονη στο κινητό του 24χρονου

Ένας 47χρονος πολύτεκνος Λαρισαίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 15χρονης τότε κόρης του, όπως και για απόπειρα γενετήσιας πράξης σε βάρος της μικρότερης κόρης του που ήταν τότε 12 χρόνων.

Η δίκη ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας εν μέσω εντάσεων, με τα παιδιά και τη μητέρα τους να καταφέρονται κατά του πατέρα και πρώην πλέον συζύγου, ενώ κάποια στιγμή αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της δίκης καθώς απαιτήθηκε η παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών σε παριστάμενη στο ακροατήριο που συνόδευε την οικογένεια του θύματος.

Κηφισιά: 27χρονος προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα

Λάρισα: Πώς αποκαλύφθηκε το οικογενειακό δράμα

Το οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο έλαβε χώρα, τόσο σε χωριό των Τρικάλων όσο και στη Λάρισα, με τον 47χρονο να επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών.

Λαμία: Μαθήτρια κατήγγειλε ότι έμεινε έγκυος από τον βιαστή της

Λάρισα: «Της πίεζε το κεφάλι με μαξιλάρι, της έκλεινε το στόμα με το χέρι του»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, ο 47χρονος σήμερα πατέρας κατηγορείται ότι από το 2014 έως το 2020 «με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, εξανάγκαζε την ανήλικη τότε θυγατέρα του», νεότερη των 15 ετών, «δύο με τρεις φορές την εβδομάδα» να προχωρά «σε συνουσία μαζί του» και «σε γενετήσιες πράξεις» που αναλυτικά περιγράφονται στο κατηγορητήριο «ασκώντας σωματική βία με τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις, όπως τοποθετώντας το σώμα του κάνω στο δικό της και πιέζοντας το κεφάλι της με ένα μαξιλάρι ή κλείνοντας το στόμα της με το χέρι του, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει».

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη κόρη, που ήταν τότε 12 ετών, ο 47χρονος, τον Ιούλιο του 2020, «έχοντας αποφασίσει να τελέσει το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με πρόσωπο νεότερο των δώδεκα ετών ευρισκόμενος με την ανήλικη θυγατέρα του στο κρεβάτι επιχείρησε να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορμές του» με τρόπο που περιγράφεται στο κατηγορητήριο.

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Λάρισα: «Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε»

«Προσπαθούμε όλοι μας να ξεπεράσουμε τα πάντα», ανέφερε χθες ο 21χρονος γιος της οικογένειας, καταθέτοντας στο δικαστήριο όσα του μετέφεραν η αδελφή του και η μητέρα του, δηλώνοντας ότι «εγώ πιστεύω την αδελφή μου».

Όταν ο εισαγγελέας της έδρας του ζήτησε να περιγράψει τον πατέρα του, αυτός τον χαρακτήρισε βίαιο.

«Με απειλούσε και με χτυπούσε», κατέθεσε η πρώην σύζυγός του και εξήγησε ότι η κόρη της δεν αποκάλυψε νωρίς τα όσα κατήγγειλε πως βίωνε «γιατί φοβόταν τις απειλές του πατέρα της».

Αλλά και η ίδια η μητέρα δήλωσε πως φοβόταν όταν άρχισε να υποπτεύεται τον πρώην σύζυγό της, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την καθυστέρηση με την οποία καταγγέλθηκε το γεγονός στις διωκτικές αρχές.

Στο πλαίσιο της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσαν συγγενικά πρόσωπα της μητέρας ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 31 Μαρτίου με την κατάθεση της κόρης, η οποία έχει πλέον ενηλικιωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top