Νέα Σμύρνη: Πριν τρία χρόνια ξεκίνησαν τα ραντεβού της 14χρονης

Η αδελφή και μία φίλη της αποκάλυψαν τον εφιάλτη - Τι κατέθεσε το κορίτσι

Αποτροπιασμός με τη νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 14χρονης / Βίντεο κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Την πρώτη του κατάθεση φέρεται να έδωσε το 14χρονο κορίτσι, το οποίο φιλοξενούταν σε δομή στη Νέα Σμύρνη κι έπεσε θύμα μαστροπείας από έναν άνδρα με το όνομα «Ταχίρ» για 100 ευρώ. 

Το παιδί κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Αυτό που επιδιώκουν πλέον οι αρχές είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της 14χρονης, ώστε να τους αποκαλύψει πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστά.

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη για 100 ευρώ

Στο στόχαστρο έχει μπει και ο 30χρονος, ο οποίος φέρεται να έπαιζε τον ρόλο του μαστροπού, με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση να αναζητούν στοιχεία για τον τρόπο δράσης του αλλά και για το αν είχε και άλλους συνεργάτες. 

Ο εφιάλτης εκτιμάται ότι ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όταν και το παιδί άρχισε να φιλοξενείται στο ίδρυμα. Οι αρχές ψάχνουν να δουν, ποια είναι τα προσώπα που έκλειναν τα ραντεβού, σε ποια ξενοδοχεία πραγματοποιούνταν και φυσικά ποιοι είναι οι βιαστές της ανήλικης.

Νέα Σμύρνη: Στο μικροσκόπιο των αρχών κινητά τηλέφωνα και social media

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν σταλεί τα κινητά τηλέφωνα των τριών συλληφθέντων.

Από την πρώτη έρευνα των αρχών, εντοπίστηκαν επτά βίντεο που είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο 24χρονος συλληφθείς Σ.Ε., ο οποίος φέρεται να είχε καταγράψει την 14χρονη, άλλοτε σε προκλητικές πόζες και άλλοτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με έναν τέταρτο άνδρα, με το όνομα «Ρουσλάν», ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.  

Νέα Σμύρνη: Εμφανίστηκε η 14χρονη - Δίωξη στους συλληφθέντες για μαστροπεία

Παράλληλα, βρέθηκε συνομιλία στο Instagram, στις 10:11 το πρωί της 19ης Μαρτίου, 13 περίπου ώρες πριν φύγει η ανήλικη από το ίδρυμα, μεταξύ του «Ταχίρ» - του άνδρα που κατονομάστηκε από την 14χρονη ως το πρόσωπο που της πρότεινε να την εκδίδει τάζοντας της το ποσό των 100 ευρώ ανά ραντεβού- και του Σ.Ε.

Σε αυτή τη συνομιλία ο Ταχίρ, φέρεται να έγραφε «Για δουλειά πάμε. Να μιλήσουμε στην Α.(εννοεί την ανήλικη)… Για βίζιτα.»

Νέα Σμύρνη: Η 14χρονη συνήθιζε να φεύγει από το ίδρυμα 

Όπως έγινε γνωστό, η 14χρονη και η 16χρονη αδελφή της βρέθηκαν στο ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, καθώς απομακρύνθηκαν από ένα άκρως κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον. 

Το κοριτσάκι παρουσίαζε πολλά προβλήματα ως προς τη συμπεριφορά του, κάτι που είχε γίνει αντιληπτό από τους εργαζόμενους της δομής. Μάλιστα είχαν απευθυνθεί πάρα πολλές φορές στις αρχές, καθώς το παιδί συνήθιζε να φεύγει από το ίδρυμα. 

Συγκεκριμένα τα τελευταία τρία χρόνια που φιλοξενούταν στο ίδρυμα είχε φύγει δεκάδες φορές και επέστρεφε μετά από αρκετές ώρες. 

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή της 14χρονης βοήθησε στις συλλήψεις 

Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις κατηγορούμενους τα ξημερώματα της Τρίτης. Καταλυτικός ήταν ο ρόλος της κοινωνικής λειτουργού, η οποία επικοινώνησε με την αστυνομία, όταν ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης για τις επαφές που είχε με τον 30χρονο. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το κορίτσι είχε επαφές με τον 30χρονο, ο οποίος ζούσε στην Ελευσίνα, και επεδίωκε να το εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ. 

Παράλληλα ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Η 16χρονη αδερφή της 14χρονης που επίσης φιλοξενείται στη δομή, είχε προσπαθήσει να την εμποδίσει να φύγει, παίρνοντας το κινητό της τηλέφωνο, κάτι όμως που δεν κατάφερε.

Όσο κρατούσε το κινητό, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άντρα και κατά τη συνομιλία τους παρίστανε την 14χρονη με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ότι είχε δοθεί ραντεβού στον σταθμό του μετρό στην Αγία Μαρίνα.

Η κοινωνική λειτουργός, πληροφορήθηκε τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ραντεβού και με τη σειρά της έδωσε τις πληροφορίες στους αστυνομικούς της άμεσης δράσης που έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν εκεί τρία άτομα μέσα σε αυτοκίνητο χρώματος μπλε που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή (24.3.2023) στις 12:00 το μεσημέρι.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top