Νέα Σμύρνη: Εμφανίστηκε η 14χρονη - Δίωξη στους συλληφθέντες για μαστροπεία

Αναζητείται ακόμα ένα άτομο

Αποτροπιασμός με τη νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 14χρονης / Βίντεο κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης που ήρθε σήμερα το «φως» και θυμίζει την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη για 100 ευρώ

Μια 14χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου από έναν άνδρα, ενώ άλλοι δύο βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλος ένας που φέρεται να είναι ο «μαστροπός» του κοριτσιού που την εξέδιδε για 100 ευρώ. 

Οι τρεις από τους τέσσερις εμπλεκόμενους, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί και είναι αντιμέτωποι με βαρύτατα αδικήματα. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Ο τέταρτος που φέρεται να είναι ο δράστης του βιασμού αναζητείται. 

Την ίδια ώρα, η 14χρονη, η οποία είναι φιλοξενούμενη δε δομή ανηλίκων της Νέας Σμύρνης και ήταν εξαφανισμένη τις τελευταίες ώρες, εμφανίστηκε στο ίδρυμα και αναμένεται να δώσει κατάθεση στις αρχές τις επόμενες ώρες.

Νέα Σμύρνη: Πώς έγινε γνωστή η φρίκη που ζούσε η ανήλικη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες. 

Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα με το ψευδώνυμο «Ταχίρ» και πήγαινε μαζί του.

Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο πού βρίσκεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι τρεις συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι η 14χρονη πήγε με τη θέλησή της μαζί τους.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top