Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη για 100 ευρώ

Νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης

Μετά την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό στο «φως» έρχεται ακόμα μια παρόμοια υπόθεση. 

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης. Μια 14χρονη που έμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων φέρεται να ήταν θύμα μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη.

Όλα φαίνεται να έγιναν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου. Ο ένας άνδρας κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι, ενώ οι άλλοι κατέγραφαν τον βιασμό με τα κινητά τους, τα οποία κατασχέθηκαν. Μάλιστα, ο ένας από τους εμπλεκόμενους έδωσε με τη θέλησή του επτά βίντεο και ένα screenshot με προκλητικές πόζες και πράξεις συνουσίας της ανήλικης με τον φίλο του.

Η αστυνομία έχει περάσει «χειροπέδες» σε τρία άτομα: δύο άτομα που βιντεοσκοπούσαν το παιδί κατά την πράξη και ένας που ήταν στο σημείο που δόθηκε το ραντεβού με την ανήλικη και ο οποίος φέρεται να είναι ο μαστροπός, που την εξέδιδε για 100 ευρώ.

Ο βασικός δράστης αναζητείται.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι η 14χρονη πήγε με την θέλησή της μαζί τους. Ωστόσο, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά περίπτωση, για τα εξής αδικήματα: Μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο  και παιδική πορνογραφία.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Νέα Σμύρνη: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε η 14χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη ήταν ένα παιδί που έφευγε συχνά από τη δομή φιλοξενίας, όμως επέστρεφε μετά από σύντομα χρονικά διαστήματα.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος είχαν κάνει πολλές φορές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Τελευταία φορά που έφυγε από τη δομή ήταν το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Τότε μια άλλη φιλοξενούμενη αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι η 14χρονη έχει επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο «Ταχίρ» από την Ελευσίνα και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός μίλησε με το παιδί, το οποίο της αποκάλυψε ότι την τελευταία φορά που έλειψε ήταν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη για ώρες σε ένα δωμάτιο. 

Από την πλευρά της, η μικρότερη αδελφή της 14χρονης που φιλοξενείται και αυτή στη δομή, αποκάλυψε στην επιμελήτρια ότι η αδελφή της είχε κάνει συμφωνία με τον «Ταχίρ» να εκδίδεται για 100 ευρώ και εκείνος θα της παρείχε ρούχα, εσώρουχα και ένα σπίτι στην Ελευσίνα, όπου θα γίνονταν οι συνευρέσεις.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top