Δύσκολες ώρες για την Άσπα - Παραλίγο να πεθάνει

Την πρόλαβαν στο παρά πέντε με αιματοκρίτη 9, λέει η μητέρα της

Δύσκολες ώρες πέρασε πριν από λίγες μέρες η μητέρα της Άσπας, του κοριτσιού που το πυροβόλησε ο ίδιος του ο πατέρας πριν από δέκα χρόνια στο Άργος για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. 

Όπως είπε η κ. Σπυριδούλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άσπα είχε για πολλές μέρες μητρορραγία. Ανησύχησε, καθώς την έβλεπε καταπονημένη και την πήγε για εξετάσεις αίματος. 

Η Άσπα μετακόμισε στην Αθήνα για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της

«Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη», είπε η μητέρα. 

Η ζωή της Άσπας κινδύνεψε, καθώς είχε πολύ χαμηλό αιματοκρίτη

Η ζωή της Άσπας κινδύνεψε, καθώς είχε πολύ χαμηλό αιματοκρίτη

Θα αναπνεύσει ξανά η Ασπασία! "Ποτάμι" τα δάκρυα της μητέρας της και της Ζήνας Κουτσελίνη-ΒΙΝΤΕΟ

Οι γιατροί του μικροβιολογικού της είπαν ότι θα πρέπει μέσα σε δεκαπέντε λεπτά η Άσπα να βρίσκεται στο νοσοκομείο διαφορετικά κινδύνευε η ζωή της. Η κυρία Σπυριδούλα κάλεσε το ΕΚΑΒ για να ζητήσει ασθενοφόρο, όμως καθυστερούσαν πολύ κι έτσι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφθηκε την Ασπασία στο νοσοκομείο-ΦΩΤΟ

Όντως το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά και η Άσπα σώθηκε στο παραπέντε. Το κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως, όπως είπε η μητέρα του, είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top