Θα αναπνεύσει ξανά η Ασπασία! "Ποτάμι" τα δάκρυα της μητέρας της και της Ζήνας Κουτσελίνη-ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άνδρες εμφανίστηκαν σαν φύλακες-άγγελοι από το πουθενά δίνοντας ελπίδα στο κορίτσι

Ο φιλανθρωπικός αγώνας της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τον πατέρα Γεώργιο στη Λάρισα για την Ασπασία, το κορίτσι που είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας το 2013 στο Άργος, απέδωσε καρπούς.

Το μηχάνημα που χρειάζεται όσο τίποτα η Άσπα, για να μπορεί να αναπνέει καλύτερα και να δίνει πιο δυνατή τη μάχη για να προβλήματα υγείας της και να σταθεί ξανά στα πόδια της, σύντομα θα το αποκτήσει, καθώς τα χρήματα που απαιτούνταν για την αγορά του, έχουν συγκεντρωθεί (περίπου 6000 ευρώ).

Η εκπομπή κατάφερε να μαζέψει με την πολύτιμη βοήθεια των τηλεθεατών 1.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 5.000 ευρώ τα έδωσαν δύο κύριοι από την Θεσσαλονίκη. 

Η μητέρας της Ασπασίας μίλησε συγκινημένη στην εκπομπή για την πράξη ανθρωπιάς των δύο ανδρών που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. 

«"Θα τα πάρεις μόνο με έναν όρο τα λεφτά, δεν θέλω να δημοσιοποιήσεις ονόματα και στοιχεία. Ξέρω τι σημαίνει να μην μπορείς να αναπνεύσεις". Αυτά μου είπαν Ζήνα», είπε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Σπυριδούλα Φατούρου, μιλώντας για τους δύο άνδρες που της προσέφεραν έναν φάκελο με χρήματα.

Με βουρκωμένα μάτια η Ζήνα Κουτσελίνη, εξέφρασε την ικανοποίηση της και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανθρωπιά που δείχνει στα άτομα που έχουν ανάγκη, όπως είναι η Άσπα.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top