Αποκλειστικό: Ληστές πυροβολούν και αρπάζουν αυτοκίνητο στα Λιόσια

Μια μητέρα και ο 11χρονος γιος της έζησαν τον τρόμο έξω από το σπίτι τους

Τον τρόμο έζησαν μια μάνα και ο 11χρονος γιος της έξω από το σπίτι τους στα Άνω Λιόσια.

Ήρθαν αντιμέτωποι με τρείς αδίστακτους ληστές, οι οποίοι με την απειλή όπλου τους κατέβασαν από το αυτοκίνητό τους και το έκλεψαν μπροστά στα μάτια τους.

Άνω Λιόσια: «Άγνωστος προσπάθησε να αρπάξει τον 6χρονο γιο μου»

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, στην οδό Αρκαδίου στα Άνω Λιόσια. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Τροχαίο στη Θηβών με αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το όχημα των τριών κακοκοιών να περνά μπροστά από το σπίτι μιας 28χρονης, που εκείνη τη στιγμή καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με τον 11χρονο γιό της.

Ρωσίδα κατάσκοπος: Στο μικροσκόπιο τα ταξίδια της σε Ελλάδα και εξωτερικό

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που εξασφάλισε αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, διακρίνονται να στρίβουν στο επόμενο στενό και να παρκάρουν.

Πώς θα γίνει το «restart» στον σιδηρόδρομο

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά, οι δύο κουκουλοφόροι φαίνονται να τρέχουν προς το αυτοκίνητο.

Έκανε μαγνητική το λευκό τιγράκι που είχε βρεθεί – Σε ποια κατάσταση είναι

Ο ένας από τους ληστές πυροβολεί στον αέρα και αναγκάζουν τη μητέρα και υιό της να κατέβουν από το όχημα τους και να βρουν καταφύγιο στο σπίτι τους. 

Ο τρίτος κακοποιός, που οδηγούσε το όχημα διαφυγής, παρακολουθούσε στη γωνία και αφού βεβαιώθηκε ότι οι δύο συνεργοί του μπήκαν μέσα στο κλεμμένο ΙΧ και πάτησαν γκάζι, χωρίς να χάσει χρόνο έτρεξε κι αυτός και εξαφανίστηκε από το σημείο.

«Πυροβόλησαν, κατέβασαν εμένα και το παιδί μου από το αμάξι. Φωνάξαμε, αυτοί μπήκανε μέσα στο αμάξι και φύγανε. Φοβήθηκα για το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα στο Star.

Οι τρεις αδίστακτοι ληστές, δεν φτάνει που άρπαξαν με την απειλή όπλου και πυροβόλησαν για εκφοβισμό, είχαν το θράσος και πήραν μία ώρα μετά τηλέφωνο και τους ζήτησαν χρήματα για να τους το επιστρέψουν πίσω.

«Μας ζήτησαν 1.500 ευρώ για να μας δώσουν πίσω το αμάξι. Εμείς τους αρνηθήκαμε, πήγαμε στην αστυνομία και κάναμε μήνυση», είπε συγγενής του θύματος στο Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top