Βίντεο ντοκουμέντο - Τέμπη: Τα απομεινάρια του τρένου μετά τη σύγκρουση

Drone του Star καταγράφει το νεκροταφείο των βαγονιών

Aποκλειστικές εικόνες από τα βαγόνια του θανάτου στα Τέμπη έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Νύχτα - μέρα οι πυροσβέστες εργάστηκαν για να καθαρίσουν τον χώρο και τις ράγες, τα οποία φυλάσσονται σε ξεχωριστό σημείο. 

Tέμπη: Ξέσπασμα Κωνσταντινίδη για τη μητέρα του -«Ούτε δωρήτρια οργάνων...»

Στις εικόνες που κατέγραψε το drone του Star φαίνονται τα βαγόνια της τραγωδίας, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε έναν χώρο του ΟΣΕ, έξω από τη Λάρισα. Είναι αρκετά κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου και αρκετά μακριά από τον Ευαγγελισμό, όπου γράφτηκε με μαύρα γράμματα η τραγωδία. 

Τέμπη: «Ο κόσμος καιγόταν! Έπεφτε από τα βαγόνια» - Συγκλονίζει η Βασιλική

Ο χώρος φυλάσσεται από περιπολικά της αστυνομίας και δεν είναι προσβάσιμος. Δεν πρέπει να χαθεί και ούτε να αλλοιωθεί κανένα στοιχείο. Στα πλάνα φαίνονται τόσο τα μοιραία βαγόνια όσα και εκείνα που έμειναν άθικτα.

Συγκεκριμένα, πάνω αριστερά, φαίνεται το κυλικείο. Είναι το βαγόνι που έχει καεί ολοσχερώς, ενώ στα δεξία φαίνονται τα βαγόνια 1 και 2, όπως και το βαγόνι της μηχανής. 

Τεμπη: Νεκροταφείο βαγονιών τρένου

Επίσης, έχουν ξεχωρίσει τα συντρίμμια και αυτό για να γίνει πιο σωστά η έρευνα.

Το πρώτο στάδιο έρευνας μπορεί να ολοκληρώθηκε στον τόπο της τραγωδίας, όμως το δευτερο στάδιο έχει ήδη ξεκινήσει απο εδικούς πραγματογνώμονες.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top