Απεργία 8 Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Συμμετέχουν οι δάσκαλοι στις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη

Απεργία 8 Μάρτη: Συμμετέχουν Και Οι Δάσκαλοι

Στην πανελλαδική απεργία που έχει κηρυχθεί για αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου θα συμμετάσχει και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τη λειτουργία των σχολείων. 

Μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινώσουν τα σχολεία στους γονείς ποια θα είναι κλειστά και ποια όχι, καθώς θα απεργήσουν δάσκαλοι κι εκπαιδευτικοί. 

Τέμπη: Στέρεψαν τα δάκρυα - Μαζί η κηδεία του Νικήτα και της Kέλλυς

Η ΔΟΕ χαιρετίζει «τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας που απαιτούν να μην υπάρχει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη. Καταδικάζουμε την καταστολή και την απόπειρα φίμωσης της κοινωνίας. Ο λαός δεν μπορεί να γίνει ξανά μάρτυρας σε ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, Ο "εκσυγχρονισμένος" και "απελευθερωμένος" σιδηρόδρομος όλων των κυβερνήσεων τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν συρμοί θανάτου.»

Τέμπη: Επεισόδια με χημικά και μολότοφ στο Σύνταγμα

«Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των δασκάλων, οι οποίοι προσθέτουν:

Τέμπη: Μαύρα μπαλόνια στον ουρανό της Αθήνας για τα θύματα 

«Δεν θα περιμένουμε, άπραγοι, το επόμενο τραγικό δυστύχημα. Τώρα είναι η ώρα να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά: Καμία συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top