Τέμπη: «Είναι ντροπή!» - Ξέσπασε σε κλάματα ο αδελφός αγνοούμενου

«Είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί από το 2017, θα βρισκόμασταν το καλοκαίρι»

Τέμπη: Αγωνία Για Τους Συγγενείς Των Αγνοουμένων

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Ο Βαγγέλης αναζητά τον 34χρονο αδελφό του Βάιο, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. 

Την Τρίτη επέστρεφε με την κοπέλα του από την Αθήνα, όπου είχε πάει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

Τέμπη: 7 απανθρακωμένες σοροί βρέθηκαν στο βαγόνι - εστιατόριο

«Είχαμε μια επικοινωνία εκείνη τη μέρα με chat για να ανταλλάξουμε ευχές. Περνούσε καλά και δεν ήθελα να τον ενοχλώ. Ήταν στο τρένο και εμφανίζεται συνδεδεμένος στα social media του έξι λεπτά μετά τις 23:00. Επέστρεφαν για να πάνε στη δουλειά τους», είπε ο αδελφός του στην έκτακτη εκπομπή ενημέρωσης του Star και τον Σπύρο Λάμπρου. 

Ο Βάιος και η κοπέλα του θεωρούσαν το τρένο ένα ασφαλές μέσο για να μετακινηθούν και επέλεξαν να ταξιδέψουν με αυτό και για οικονομικούς λόγους. 

Τέμπη: «Το παιδί μου πήγε να πάρει νερό την ώρα της σύγκρουσης»

Η σύντροφός του βρέθηκε εκτός του τρένου από τους διασώστες και νοσηλεύεται διασωληνώμενη στο νοσοκομείο. Η οικογένεια του 34χρονου δεν έχει κανένα στοιχείο για το πού βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος. 

Τέμπη: «Θα ρίξουν όλα τα λάθη στον φουκαρά σταθμάρχη. Ήταν άπειρος»

«Δεν έχουμε μιλήσει με τη σύντροφό του γιατί προέχει η υγεία της και δε γνωρίζουμε πού βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος. Είναι ντροπή ένα ανθρώπινο λάθος να προκαλεί αυτή την τραγωδία. Είναι ντροπή να έχουμε τα μηχανήματα και να μη λειτουργούν», πρόσθεσε. 

Τέμπη: «Δεν είμαι ήρωας. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να σώσω έναν ακόμα»

Όπως είπε, ο ίδιος ζει στο εξωτερικό εδώ και οχτώ χρόνια, όπως και η αδελφή του. Είχαν μάλιστα να βρεθούν όλοι μαζί οικογενειακά από το 2017 και οργάνωναν να περάσουν μαζί τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού. 

Τέμπη: Συγκλονίζει η θεία φοιτητή - «Σκάστε, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

«Έτσι όπως έχουμε διασκορπιστεί είχαμε να βρεθούμε από το 2017 και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο γιατί συνειδητοποιούμε ότι χάσαμε πολλές στιγμές. Οφείλουμε να έχουμε ελπίδα ότι θα τον βρούμε. Ο μικρός μου γιος ανυπομονεί να παίξει πρώτη φορά μαζί του. Ελπίζω να είναι καλά», είπε με δάκρυα στα μάτια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top