Τέμπη: «Το παιδί μου πήγε να πάρει νερό την ώρα της σύγκρουσης»

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα», λέει πατέρας αγνοούμενου

Αβάσταχτος είναι ο πόνος των συγγενών των επιβατών της αμαξοστοιχίας Intercity 62, που συγκρούστηκε με εμπορική στα Τέμπη, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι. 

Ο κ. Λυσίμαχος Παπαζόγλου, καθηγητής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ αναζητά τον 22χρονο γιο του, ο οποίος την Τρίτη επέστρεφε με την κοπέλα του από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. 

Τέμπη: «Δεν είμαι ήρωας. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να σώσω έναν ακόμα»

Την ώρα της σφοδρότατης σύγκρουσης, ο νεαρός φοιτητής του Φυσικού του ΑΠΘ είχε πάει στο κυλικείο για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό και από τότε αγνοείται. 

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/615731/temph-taytopoihthhkan-mesw-dna-oi-didymes-kai-h-xadelfh-toys

22χρονος φοιτητής την ώρα της σύγκρουσης των τρένων είχε πάει να πάρει νερό στο κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ - Eurokinissi

«Μιλήσαμε μισή ώρα πριν το δυστύχημα και μας είπε ότι ήταν στη Λάρισα. Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα μας τηλεφώνησε η κοπέλα του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα μπουκάλι νερό από το κυλικείο, έγινε το δυστύχημα και δεν ξαναγύρισε», είπε ο πατέρας του στον ΑΝΤ1. 

Τέμπη: «Πού είναι το κορίτσι μου;» - Ραγίζει καρδιές η κραυγή της μάνας

Όπως είπε, δεν πιστεύει ότι το παιδί του είναι ζωντανό. 

Σήμερα οι διασώστες ανέσυραν επτά απανθρακωμένες σορούς από το βαγόνι, όπου βρισκόταν το κυλικείο - Eurokinissi

Σήμερα οι διασώστες ανέσυραν επτά απανθρακωμένες σορούς από το βαγόνι, όπου βρισκόταν το κυλικείο - Eurokinissi

«Δεν υπάρχουν ελπίδες, ούτε θαύματα γίνονται. Απλώς περιμένουμε την ταυτοποίηση του DNA. Πιθανόν το δείγμα που πήραν από εμάς να ταιριάζει με ένα από τα πτώματα που βρίσκονται στο νοσοκομείο», είπε και πρόσθεσε:

Τέμπη: Συγκλονίζει η θεία φοιτητή - «Σκάστε, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

«Ο πόνος δεν είναι διαχειρίσιμος. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου. Έχει χαθεί το μέλλον. Ευτυχώς έχουμε έναν ακόμα γιο, αλλά είναι πολύ κρίμα να σκοτώνονται νέα παιδιά και να γίνονται τέτοια δυστυχήματα τον 21ο αιώνα».

Αυτό που θέλει τώρα είναι να θρηνήσει το αδικοχαμένο του παιδί. Όπως είπε είναι πάρα πολύ νωρίς να σκεφτεί αν θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων ευθύνονται γι’ αυτήν την τραγωδία. 

Τέμπη: Μία οικογένεια έχασε τρία παιδιά - Θρήνος στην Καλαμπάκα

«Είμαστε όλοι χάλια, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι το άλλο μας παιδί θα μας δώσει αυτή τη δύναμη για να επικεντρωθούμε πάνω του», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top