Τέμπη: «Μπαμπά, δε πειράζει θα πάμε μόνες μας με το τρένο» είπαν οι δίδυμες

Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι δίδυμες και η πρώτη ξαδέλφη τους

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των τριών κοριτσιών από το Καστράκι / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

«Γιατί τις άφησα να σπουδάσουν;» φώναζε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με την ξαδέλφη τους στα Τέμπη

Το παιχνίδι της μοίρας αβάσταχτο. Τα κορίτσια τα πήγαινε κάθε φορά στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας τους, με μοναδική εξαίρεση την τελευταία, που αποδείχθηκε μοιραία. «Μπαμπά, δε πειράζει, θα πάμε μόνες μας με το τρένο», είπαν οι κοπέλες.

Τέμπη: Θρήνος για δίδυμες και την ξαδέλφη τους που απανθρακώθηκαν

Με τον πιο σκληρό τρόπο έκλεισε το κεφάλαιο της ζωής για τις 20χρονες δίδυμες αδελφές και την ξαδέλφη τους που ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA. Η Καλαμπάκα έχει βυθιστεί στο πένθος για τις τρεις κοπέλες που βρήκαν τραγικό θάνατο στον εφιάλτη των Τεμπών.

Οι δίδυμες Θώμη και Χρύσα και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους, στον τόπο καταγωγής τους.

Τέμπη δίδυμες

Οι δίδυμες - Ήρθαν μαζί στη ζωή μαζί και «έφυγαν» μαζί, ενωμένες και στον θάνατο

Τέμπη

Η άτυχη Αναστασία από το Καστράκι, πρώτη ξαδέλφη των διδύμων, που άφησε την τελευταία της πνοή στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη 

Τα κορίτσια επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη μετά το ξέγνοιαστο τριήμερο, αλλά το νήμα της ζωής τους κόπηκε άδικα και πρόωρα, όπως και σε τόσα άλλα νεαρά παιδιά, αφού η πλειοψηφία των θυμάτων είναι φοιτητές και φοιτήτριες.

Τέμπη: «Πήγα για τον άνδρα και το παιδί μου και μου έδωσαν στάχτες»

Τέμπη: «Μπαμπά, δε πειράζει θα πάμε μόνες μας με το τρένο»

Το παιχνίδι της μοίρας τραγικό. Όπως μετέδωσε ο Alpha στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο πατέρας κάθε φορά πήγαινε ο ίδιος τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους.

'Ομως τα κορίτσια δεν ήθελαν να επιβαρύνουν τους δικούς τους.

Μπαμπά, δε πειράζει θα πάμε μόνες μας με το τρένο

Μάλιστα ο πατέρας είχε αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι κοπέλες ήταν νέες οδηγοί και δεν είχαν την απαιτούμενη εμπειρία για το δρομολόγιο μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Προτίμησαν λοιπόν να ταξιδέψουν για μεγαλύτερη ασφάλεια με τρένο και όχι με το ολοκαίνουριο ΙΧ.

Τέμπη: Συγκλονίζει η θεία φοιτητή - «Σκάστε, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

«Γιατί τις άφησα να σπουδάσουν;» φώναζε χθες ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών στη Λάρισα όπου βρέθηκε για την επώδυνη διαδικασία της ταυτοποίησης.

Το παιχνίδι της μοίρας για τα κορίτσια από το Καστράκι / Βίντεο από Alpha

Μητέρα γνωστού ηθοποιού η 55χρονη υπάλληλος του ΑΧΕΠΑ που βρέθηκε νεκρή

Τέμπη: «Ήταν ανέμελες και χαρούμενες για το ταξίδι»

Οι τρεις κοπέλες ήταν ανέμελες και χαρούμενες για το ταξίδι με το τρένο χωρίς να γνωρίζουν το άσχημο παιχνίδι που θα τους έπαιζε η μοίρα.

Τεμπη

Τα κορίτσια περίμεναν με ανυπομονησία το ταξίδι με το Intercity 62 χωρίς να γνωρίζουν το άσχημο παιχνίδι που θα τους έπαιζε η μοίρα

Συγκλονισμένη και η γιαγιά, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους έχει βρει. Με δάκρυα στα μάτια έλεγε «χάσαμε τρεις αγγέλους»

Τα τρία κορίτσια ήταν πολύ αγαπητά στην τοπική κοινωνία.

Κούγιας: «Ο ένας αδελφός έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος τη μοναχοκόρη του»

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας, στον οποίο έχουν κάνει κρούση συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας για να αναλάβει την υπόθεση, οι κοπέλες «ήταν αριστούχες μαθήτριες και πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού πέρασαν ένα τριήμερο με τους γονείς τους».

«Είναι μια τραγωδία. Δύο αδέλφια, απόλυτοι νοικοκύρηδες της περιοχής με ξενοδοχείο και εστιατόρια στο Καστράκι,που είναι το επίνειο των Μετεώρων, έχασε τρια παιδιά. Ο ένας έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος την μοναχοκόρη του», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

«Είναι μια τραγωδία. Δύο αδέλφια έχασαν τα παιδιά τους, ο ένας τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος την μοναχοκόρη του» είπε ο Αλέξης Κούγιας / Βίντεο από ΑΝΤ1

Τέμπη: Στους 47 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχουν 47 νεκροί. Νωρίτερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κ. Γιαννακόπουλος, αποκάλυψε ότι στο νεκροτομείο Λάρισας υπάρχουν 44 νεκροί κι ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι φοιτητές και φοιτήτριες που επέστρεφαν στις σχολές τους μετά από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

Τέμπη: «Υπάρχουν 44 νεκροί κι ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη»

Στη Λάρισα έφτασαν εννέα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που συνέδραμαν το δύσκολο έργο της λήψης DNA για να ταυτοποιηθούν οι σοροί που ανασύρονται από τα συντρίμμια. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top