Τέμπη: Θρήνος για δίδυμες και την ξαδέλφη τους που απανθρακώθηκαν

Στο πένθος η Καλαμπάκα - Οι κοπέλες σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη

Στο πένθος το χωριό Καστράκι για τις τρεις κοπέλες / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Νέα παιδιά που ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο είναι πολλά από τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που έχει βυθίσει στο πένθος τη χώρα. Πολλοί από αυτούς ήταν φοιτητές που βρήκαν τραγικό θάνατο.

Τέμπη: Η επιστολή και η παραίτηση που «προειδοποιούσαν» για ατύχημα

Στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, επέβαιναν πολλοί φοιτητές από τη Θεσσαλία, οι οποίοι ταξίδευαν προς τη συμπρωτεύουσα όπου φοιτούσαν.

Σε γραφικό του Star αποτυπώνεται η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη

Σε γραφικό του Star αποτυπώνεται η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη

Δυστύχημα στα Τέμπη: Δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους στη μακάβρια λίστα των νεκρών

Στην Καλαμπάκα επικρατεί θρήνος, καθώς τρεις κοπέλες απανθρακώθηκαν και συγκαταλέγονται στη μακάβρια λίστα των νεκρών. 

Κανείς από το χωριό τους, το Καστράκι, δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα τρία κορίτσια, οι δίδυμες Θώμη και Χρύσα και η ξαδέλφη τους Αναστασία, δε θα επιστρέψουν ποτέ στα σπίτια τους και τους δικούς τους.

Τέμπη

Η είδηση για τις νεκρές δίδυμες αδελφές και την ξαδέλφη τους έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Τζώρα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, και τα τρία κορίτσια σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη. 

Είχαν πάει στα σπίτια τους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Ωστόσο στην επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, το νήμα της ζωής τους κόπηκε με εφιαλτικό τρόπο.

Οι γονείς των κοριτσιών βρίσκονται στη Λάρισα για τη μακάβρια διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων και ο πόνος τους είναι αβάσταχτος.

Τέμπη: Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων - Πώς γίνεται η αναγνώριση

Τέμπη: Σοκ στη φοιτητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης

«Παγωμένοι» είναι οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς προσπαθούν να διασταυρώσουν ποιοι από τους συμφοιτητές τους είναι ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Ένας φοιτητής της Κτηνιατρικής φαίνεται να είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους και ένας φοιτητής Ιατρικής είναι ανάμεσα στους νεκρούς.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προχωρούν σε εθελοντική αιμοδοσία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προκειμένου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top