Τέμπη: «Πήγα για τον άνδρα και το παιδί μου και μου έδωσαν στάχτες»

Το 5χρονο παιδί και ο σύζυγός της ήταν στο πρώτο βαγόνι, που πήρε φωτιά

Συγκλονίζει μια γυναίκα, η οποία έχασε τον 40χρονο σύζυγό της και το 5χρονο παιδί της στην τραγωδία στα Τέμπη, η οποία ξέσπασε εναντίον όλων των υπευθύνων. 

Τέμπη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο σταθμάρχης – Φόβοι για αύξηση των νεκρών

Η ίδια, αν και βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και με ηρεμιστικά για να μπορέσει να αντέξει, βρήκε τη δύναμη για να μιλήσει για τον πόνο που ζει, μετά από την απώλεια του παιδιού και του συζύγου της. 

Συγκλονίζουν οι ιστορίες θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας - Eurokinissi

Συγκλονίζουν οι ιστορίες θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας - Eurokinissi

Όπως είπε, ταξίδευαν για Θεσσαλονίκη και βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι, το οποίο έπιασε φωτιά και δεν έμεινε απολύτως τίποτα. 

Τέμπη: Ένας 20χρονος ήρωας. Βγήκε από τις φλόγες και έσωσε δέκα ανθρώπους

«Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων έφυγε ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι», είπε η γυναίκα στο Mega. 

Τέμπη: Ψάχνουν τους ανθρώπους τους με φωτογραφίες στα social media

 Περιέγραψε επίσης τη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας για την αναγνώριση των δικών της ανθρώπων. 

Μια γυναίκα έχασε τον 40χρονο σύζυγό της και το 5χρονο παιδί της, οι οποίοι βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου - Eurokinissi

Μια γυναίκα έχασε τον 40χρονο σύζυγό της και το 5χρονο παιδί της, οι οποίοι βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου - Eurokinissi

«Και που πήγαμε στο νοσοκομείο τι είδα; Δε βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δε μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δε μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά», συνέχισε και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για την τραγωδία.

Τέμπη: Ο τελευταίος διάλογος σταθμάρχη - μηχανοδηγού πριν την τραγωδία

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμη ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές;», αναρωτήθηκε, λέγοντας πως η ίδια καταδικάστηκε σε έναν διαρκή και αβάσταχτο πόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top