Τέμπη: Ένας 20χρονος ήρωας. Βγήκε από τις φλόγες και έσωσε δέκα ανθρώπους

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι

Τέμπη: Ο 20χρονος Ήρωας Που Έσωσε 10 Άτομα
Τέμπη: Συγγενείς και φίλοι φοιτητών, που αγνοούνται μετά την ασύλληπτη τραγωδία, κάνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις στα social media, ζητώντας βοήθεια από όποιον μπορεί να έχει την οιαδήποτε πληροφορία

Την ηρωική πράξη ενός 20χρονου άνδρα, του Ανδρέα Αλικανιώτη, επαινεί η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Ειρήνη Τζιαστούδη, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη αυξάνεται.

Ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι, κατάφερε να απεγκλωβιστεί ελάχιστα τραυματισμένος και στη συνέχεια, αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και την τεράστια φωτιά που έκαιγε, έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε 10 νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Τέμπη: Ψάχνουν τους ανθρώπους τους με φωτογραφίες στα social media

Τέμπη: Οι τελευταίοι διάλογοι σταθμάρχη - μηχανοδηγού πριν την τραγωδία

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη,ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι, αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμα παιδιά,αγόρια και κορίτσια», αναφέρει η κυρία Τζιαστούδη στον λογαριασμό της στο facebook.

Τέμπη: «Βροχή» οι προειδοποιήσεις για δυστύχημα εδώ και μήνες ή χρόνια

Τέμπη: Συγκλονίζει το αντίο της κόρης του μηχανοδηγού - «Μπαμπάκα μου…»

«Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!», αναφέρει η ίδια, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της με τον Ανδρέα στο νοσοκομείο.

Τέμπη: 34 οι σοροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Τέμπη: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top