Κολωνός: Στην ανακρίτρια σήμερα ο πρώην διαιτητής

Απολογούνται δύο άτομα για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Απολογούνται Πρώην Διαιτητής Και Οδοντοτεχνίτης

Στην ανακρίτρια οδηγούνται σήμερα δύο ακόμα κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Πρόκειται για τον πρώην διαιτητή και για τον οδοντοτεχνίτη, και οι δύο γείτονες του παιδιού, τους οποίους κατονόμασε στην τελευταία της κατάθεση στην ασφάλεια, ως βιαστές της. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες και δεν αποκλείεται να υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας στην περιοχή. 

Αποκλειστικό Star: Ο πατέρας της 12χρονης «σπάει» τη σιωπή του

Κολωνός: «Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί ανάλογα εγκλήματα»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των εμπλεκόμενων, όπως επίσης μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών και κινητά τηλέφωνα και laptop. 

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι, «από τη στιγμή, που έχουμε κατηγορούμενους 60 και 65 χρονών, προφανώς αυτή τη διαστροφή δεν την ξεκίνησαν σε αυτήν την ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί ανάλογα εγκλήματα από τους συγκεκριμένους. Πράγματι, μιλάμε για ένα κύκλωμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις έρευνες ο εγκέφαλος αυτού του κυκλώματος είναι ο 53χρονος». 

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας - Intimenews 

Κολωνός: «Πρόσωπο ευρέως γνωστό στο στόχαστρο για την υπόθεση της 12χρονης»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 12χρονη θα κληθεί να δώσει μια ακόμα κατάθεση, ώστε να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα. 

Κολωνός: Τι έλεγε ο 53χρονος στους… πελάτες για τη 12χρονη

Παράλληλα, δημοσίευμα της Real News αποκαλύπτει όλα όσα έλεγε ο βασικός κατηγορούμενος στους… «πελάτες» του και επίδοξους βιαστές της 12χρονης. 

Κολωνός: Στη φυλακή ένας γείτονας και ένας οικογενειακός φίλος της 12χρονης

Σύμφωνα με την εφημερίδα φέρεται να τους έλεγε ότι το παιδί ήταν από την Αλβανία, ορφανό κι ότι ενδιαφερόταν για το μέλλον του. Την παρουσίαζε ως 16χρονη και ισχυριζόταν ότι με αυτόν τον τρόπο τη βοηθά να… ορθοποδήσει. 

Κολωνός: Έστελνε τη σύζυγο και το παιδί του στο πάρκo και βίαζε τη 12χρονη

Πολλοί μάλιστα από τους προφυλακισμένους έχουν ισχυριστεί ότι έδιναν χαρτζιλίκι στη 12χρονη γιατί γνώριζαν την άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν. 

Κολωνός: Νέα κατάθεση 53χρονου

Ο 53χρονος αναμένεται να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες κατά τη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού στην πρώτη του απολογία δεν είπε πολλά επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top