Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης αντιμέτωπος με τον Αλέξη Κούγια

Εξετάζεται σήμερα από την υπεράσπιση της μητέρας από την Πάτρα

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το παρασκήνιο μεταξύ των εν διαστάσει συζύγων κατά τη διάρκεια της δίκης για τη μητέρα από την Πάτρα

Μία δύσκολη και πολύωρη διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται ότι θα έχει σήμερα μπροστά του ο εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις της υπεράσπισης της κατηγορουμένης για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα κληθεί να απαντήσει σήμερα στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια - Eurokinissi 

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα κληθεί να απαντήσει σήμερα στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια - Eurokinissi 

Ο πατέρας των τριών παιδιών, που σύμφωνα με την Δικαιοσύνη οδηγήθηκαν στον θάνατο από τα χέρια της μητέρας τους, θα συνεχίσει σήμερα την κατάθεση που ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίου στο δικαστήριο, με την διαδικασία να προχωρά με την εξέταση του από τον συνήγορο της 34χρονης, Αλέξη Κούγια.

Πάτρα: «Η μητέρα πιστεύει ότι θα αθωωθεί και θα γυρίσει στον Δασκαλάκη»

Όπως όλα δείχνουν ο συνήγορος της 34χρονης προσωρινά κρατούμενης κατηγορούμενης, σκοπεύει να δυσκολέψει πολύ τον πατέρα των τριών παιδιών που στέκεται στην πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας απέναντι από την γυναίκα που πριν έναν χρόνο θεωρούσε όχι μόνο αθώα αλλά και «υποδειγματική μητέρα». 

Στην πρώτη του κατάθεση στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι η μητέρα από την Πάτρα σκότωσε τα παιδιά τους για να τον εκδικηθεί - Eurokinissi

Ο κ. Κούγιας είπε μάλιστα έξω από το δικαστήριο στην προηγούμενη συνεδρίαση πως στην επόμενη δικάσιμο , δηλαδή σήμερα «κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος», φροντίζοντας να διευκρινίσει πως δεν εννοεί κάποιον νέο κατηγορούμενο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Έρχεται η αθώωση της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Μάνος Δασκαλάκης: «Σκότωσε τη Τζωρτζίνα για να με εκδικηθεί»

Ο μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι «τη στήριξα την κατηγορούμενη ως όφειλα μέχρι που συνελήφθη», καθώς δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο, όπως ανέφερε, που να τον κάνει να αμφιβάλει για την μητέρα των παιδιών του. 

Τι έλεγαν για την κεταμίνη Δασκαλάκης και κατηγορούμενη μητέρα

Είπε επίσης πως εκ των υστέρων δίνει άλλη ερμηνεία σε γεγονότα και πλέον στηρίζοντας τις παραδοχές του κατηγορητηρίου συνδέει τα περιστατικά που εμφάνιζαν τα παιδιά, με κρίσεις στην σχέση του με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο Αλέξης Κούγια αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά σήμερα τον Μάνο Δασκαλάκη κατά την εξέτασή του - Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγια αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά σήμερα τον Μάνο Δασκαλάκη κατά την εξέτασή του - Eurokinissi

Όπως τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης , ο χαμός της Τζωρτζίνας σχετίζεται άμεσα με την απόφαση του να φύγει για ακόμη μία φορά από το σπίτι, όπου είχε επιστρέψει όταν η 9χρονη έμεινε καθολικά ανάπηρη μετά από επεισόδιο ανακοπής που υπέστη στο Νοσοκομείο. 

Η αποκάλυψη Δασκαλάκη για το διαζύγιο - «Η μητέρα πιστεύει ότι θα αθωωθεί»

Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη η άρνηση του να δεχθεί την πρόταση της 34χρονης να «τα βρουν» και αντίστοιχα η δική της άρνηση να δεχθεί ότι η επιστροφή του αφορούσε αποκλειστικά στην κατάσταση του παιδιού, ήταν αυτή που οδήγησε το κοριτσάκι ξανά, στο Νοσοκομείο και εν συνεχεία στην απώλεια του. 

Δασκαλάκης: «Μπορεί να μην ήταν δικό μου παιδί» - Η αντίδραση της 34χρονης

«Το έκανε για να με τιμωρήσει», είπε ο μάρτυρας στο δικαστήριο , δίνοντας αφορμή στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης να δηλώσει πως με αυτήν την εκδοχή , ο Μάνος Δασκαλάκης «κονιορτοποίησε το κατηγορητήριο». 

Μάνος Δασκαλάκης: Έτοιμος για τη... «μάχη» με τον Αλέξη Κούγια

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια , ο ισχυρισμός του μάρτυρα στο δικαστήριο είναι εντελώς διαφορετική συνθήκη από εκείνη που δέχεται το παραπεμπτικό βούλευμα, το οποίο θεωρεί κίνητρο των δολοφονιών την εμμονή της 34χρονης να «κρατήσει στο σπίτι» τον μέχρι τότε σύζυγο της.

Μάνος Δασκαλάκης: «Ζητώ δικαιοσύνη για την Τζωρτζίνα μου»

Ο 31χρονος πατέρας αναμένεται πως σήμερα θα ερωτηθεί για όλα και φέρεται να είναι προετοιμασμένος για την «μάχη» ουσίας, αλλά και εντυπώσεων στην οποία θα κληθεί όχι μόνο να επαναλάβει εκείνα που έχει σημειώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση η υπεράσπιση της άλλοτε συζύγου του , αλλά και σε εκείνα που θα θελήσει να αναδείξει ο κ. Κούγιας, ο οποίος εξαρχής έχει αμφισβητήσει τα πάντα δηλώνοντας πως η υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα είναι μία «δικαστική πλάνη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top