Μάνος Δασκαλάκης: «Ζητώ δικαιοσύνη για την Τζωρτζίνα μου»

Καταθέτει σήμερα εναντίον της πρώην συζύγου του

Τι αναμένεται να καταθέσει σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν σήμερα στη δικαστική αίθουσα ο Μάνος Δασκαλάκης και η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά πριν από λίγες μέρες στο δικαστήριο, με την μητέρα από την Πάτρα να τον αναζητά επίμονα με το βλέμμα. Εκείνος όμως δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. 

Πάτρα: Η αλήθεια για τον «αρραβώνα» του Μάνου Δασκαλάκη

Μετά από τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτων και των τριών παιδιών τους, ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την κατηγορία εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και ζητεί δικαίωση για τη μνήμη της 9χρονης κόρης του. 

Σήμερα ξεκινά η δίκη της μητέρας από την Πάτρα για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας - Eurokinissi

Σήμερα ανοίγει τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων και όπως έχει πει ζητά «δικαιοσύνη για την Τζωρτζίνα μου», το μωρό που όταν γεννήθηκε ένιωσε, όπως έχει πει, απίστευτη χαρά και συγκίνηση. 

Κούγιας στο Star: «Αθώα η μητέρα από την Πάτρα, ετοιμάζω μηνύσεις»

Η κατάθεσή του δεν αναμένεται να είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η υπεράσπιση της κατηγορουμένης ετοιμάζει άγριο σφυροκόπημα. Άλλωστε ο Α. Κούγιας έχει πει ότι η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη είναι «υπό αμφισβήτηση», καθώς είναι «μάρτυρας άνευ σημασίας», αφού δεν βρισκόταν ποτέ κοντά στο παιδί την περίοδο της νοσηλείας του. 

Αποκλειστικό: Τι θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για την Τζωρτζίνα

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, πριν από περίπου ένα χρόνο, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε καταθέσει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του έδειχνε μια αγωνία και ήθελε να είναι στην επικαιρότητα για να μαθαίνει τις εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας - Eurokinissi

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε καταθέσει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του έδειχνε μια αγωνία και ήθελε να είναι στην επικαιρότητα για να μαθαίνει τις εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας - Eurokinissi

«Διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα εκθέτοντας τις δικές της απόψεις κι έχοντας συνεχώς το νου της, αν θα πουν κάτι σχετικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας ή αν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιο λόγο είχε απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια θανάτου του παιδιού μας», είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μάνος Δασκαλάκης: Υπό άκρα μυστικότητα στο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα

Παρ’ όλ’ αυτά είχε δηλώσει στην ανακρίτρια ότι η 34χρονη «δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν από την οικογένειά μας ή φίλους μας ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί μας. Ίσα ίσα που το φρόντιζε όπως όλα τα παιδιά με πάρα πολύ αγάπη και έκανε τα πάντα μόνη της».

Πάτρα: «Ο Μάνος με χτυπούσε... » - Η απάντηση Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη

Η κατηγορούμενη, πριν από λίγες ημέρες, κρίθηκε προφυλακιστέα με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα και για την υπόθεση του θανάτου των δυο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top