Πάτρα: «Ο Μάνος με χτυπούσε... » - Η απάντηση Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη

«Δεν ήταν η πρώτη φορά», ισχυρίστηκε η μητέρα των τριών παιδιών

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη για την υποστήριξη της κατηγορίας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Απάντηση στους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του περί ξυλοδαρμού έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Η 34χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών τη χτύπησε μπροστά στα μάτια της μικρής Τζωρτζίνας, λίγες ημέρες αφότου έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση.

Πάτρα: «Τα πράγματα για τον Μάνο Δασκαλάκη δεν είναι τόσο εύκολα...»

Η κατηγορούμενη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα φέρεται να ισχυρίστηκε ξανά ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες και ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, περιγράφοντας μάλιστα το περιστατικό.

Κούγιας: «Η μητέρα από την Πάτρα δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί»

«Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…», περιέγραψε η κατηγορούμενη στο απολογητικό υπόμνημα. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης έξω από το δικαστήριο στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Διαψεύδει τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού της κατηγορούμενης μητέρας ο Μάνος Δασκαλάκης / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Ο τσακωμός αυτός, σύμφωνα με την κατηγορούμενη, έγινε στις 18 Μαρτίου μπροστά στην Τζωρτζίνα και λίγες ημέρες αφού η 34χρονη μητέρα έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πάτρα: Η απάντηση Δασκαλάκη για τον ξυλοδαρμό

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του.

«Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top