Πάτρα: «Τα πράγματα για τον Μάνο Δασκαλάκη δεν είναι τόσο εύκολα...»

Η απάντηση Κούγια στον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη για την υποστήριξη της κατηγορίας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον Μάνο Δασκαλάκη θα ακούσει ως πρώτο μάρτυρα στη δίκη της η κατηγορούμενη μητέρα της Πάτρας, ο οποίος, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είναι πεπεισμένος με βάση τα μέχρι τώρα στοιχέια  ότι είναι ένοχη. Ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας απάντησε μέσω του Star στον εν διαστάσει σύζυγο της κατηγορουμένης μητέρας.

Κούγιας: «Η μητέρα από την Πάτρα δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί»

Ο πρώτος άνθρωπος που βρίσκεται απέναντι από την κατηγορουμένη στη δίκη για την Τζωρτζινα είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. Όχι μόνο υποστηρίζει την κατηγορία εναντίον της αλλά εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι ένοχη. Το είπαν ξεκάθαρα οι δικηγόροι του την περασμένη Τετάρτη. 

Πάτρα: Τα δάκρυα της μητέρας στην περιγραφή των θανάτων Μαλένας & Ιριδας

«Ο κ. Δασκαλάκης είναι ανενημέρωτος και θα υπάρξουν εκπλήξεις», απάντησε μέσω του Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας.

Πάτρα: Αποζημίωση μαμούθ θα ζητήσει η 34χρονη από τρεις ιατροδικαστές

«Για τον κύριο Δασκαλάκη τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα ως προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Μάλλον είναι ανενημέρωτος, επειδή στο παρελθόν οι συνάδελφοί μου δεν έκαναν τίποτα  για την υπόθεση της Τζωρτζίνας για να υποστηρίξουν την αθωωότητα της κυρίας κατηγορουμένης. Ο κ. Δασκαλάκης και οι εκλεκτοι συνάδελφοί μου έχουν μείνει με την εντύπωση ότι η δικογραφία θα μείνει όπως είναι αυτή τη στιγμή. Να κρατούν μικρό καλάθι, γιατί αν υποστηρίζουν την κατηγορία με τα στοιχεία που υπάρχουν τώρα στη δικογραφία, ίσως καλά κάνουν. Όμως τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και πιστεύω ότι οι δυο συνάδελφοι κατά τη διάρκεια της δίκης θα τον πείσουν να παραιτηρθεί από την υποστήριξη, αλλιώς να αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Πάτρα: Τι θα υποστηρίξει στη δίκη ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή το ενώπιων δικαστών και ενόρκων στις 31 Ιανουαρίου θα περιγράψει τα γεγονότα από την ημέρα που γνώρισε την κατηγορουμένη το 2013.

Θα υποστηρίξει ότι δεν είχε την παραμικρή υπόνοια ότι θα βλάψει τα τρία κορίτσια τους, ότι μέχρι τον θάνατο της Μαλένας το 2019 είχαν μία καλή σχέση και ότι μετά υπήρχαν χωρισμοί και επανασυνδέσεις. 

Ακόμα, θα περιγράψει πως έμαθε εκείνος τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Όπως έχει ήδη δηλώσει, ήταν στο λεωφορείο και πήγαινε στην Πάτρα.

Φυσικά στο επίκεντρο της δίκης θα είναι η κεταμίνη. Η κατηρούμενη ισχυρίζεται ότι δεν τη χορήγησε εκείνη. «Δε δώσαμε κεταμίνη στο παιδί» υποστηρίζουν και οι γιατροί.

Συνολικά 70 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης θα επικεντρωθούν όχι μόνο στη φαρμακευτική ουσία, αλλά και στα γεγονότα που προηγήθηκαν από την πρώτη ανακοπή του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2021.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top