Κούγιας στο Star: «Αθώα η μητέρα από την Πάτρα, ετοιμάζω μηνύσεις»

«Δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη για όσα την κατηγορούν»

Οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα. Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, προέκυψαν νέα στοιχεία από τις καταθέσεις ιατροδικαστών. Ο κ. Κούγιας ζητά να αρθεί η προφυλάκιση της κατηγορουμένης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα των τριών κοριτσιών

κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα

Τα νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έχουν έρθει μέσα από τις καταθέσεις 7 μαρτύρων που είναι ιατροδικαστές.

Aυτά τα στοιχεία οδήγησαν σήμερα τον Αλέξη Κούγια να ζητήσει από την 35η ανακρίτρια να αποφυλακίσει την κατηγορούμενη μητέρα ενεργοποιώντας μία ειδική διάταξη του ποινικού κώδικα.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, υποστηρίζει ότι έχει καταρρεύσει το κατηγορητήριο μετά τις καταθέσεις σημαντικών μαρτύρων.

Κούγιας: «Η μητέρα από την Πάτρα δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί»

Κούγιας: «Θα υποβάλω μηνύσεις και αγωγές κακοδικίας»

«Πλέον έχει εκτεθεί όλο το σύστημα που κατέστησε την κυρία κατηγορουμένη. Έχει αποδειχθεί πλέον ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι αθώα. Θα περιμένω τις εξελίξεις γιατί για εμένα πάνω από όλα είναι το δίκιο» είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Star. 

Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν  κάνω δημόσιες σχέσεις, θα υποβάλω και μηνύσεις και αγωγές κακοδικίας κατά εισαγγελέων και δικαστών. Δεν βλέπω καμία μα καμία απόδειξη από την οποία να προκύπτει ο ισχυρισμός ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η δράστιδα αυτών των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται».

Κούγιας: Θα υποβάλω μηνύσεις και αγωγές κακοδικίας

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας η 34χρονη μητέρα

Πάτρα: Τα νέα στοιχεία από τις καταθέσεις των ιατροδικαστών

Η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα παραμένει ανοιχτή και δεν αποκλείεται να μπουν και νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια οι καταθέσεις των 7 μαρτύρων ήταν πολύωρες. Μόνο η ιατροδικαστής της Ίριδας, Αγγελική Τσιόλα κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή πάνω από 7 ώρες, δίνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία ότι ο θάνατος της Ίριδας δεν ήταν ασφυκτικός. Στοιχεία που στηρίζονται κυρίως στις ιστολογικές εξετάσεις του μωρού.

Πάτρα: Τα δάκρυα της μητέρας στην περιγραφή των θανάτων Μαλένας & Ιριδας

Η αντίδραση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα

Τασούλα Παπανικολάου: - Η κατηγορουμένη τι σας λέει για όλα αυτά;

Αλέξης Κούγιας: «Η κατηγορουμένη από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησα, και ενώ όλοι μου έλεγαν ότι πρόκειται για μία ψυχρή γυναίκα η οποία λίγο πολύ επιβεβαιώνει τα προφίλ που έκαναν κάτι κομπογιαννίτες ψυχίατροι και ψυχολόγοι που έβγαιναν στην τηλεόραση, με κλάματα μου ορκιζόταν ότι είναι αθώα». 

Πάτρα: Τρισάγιο στη φυλακή για την Τζωρτζίνα σχεδιάζει η μητέρα της

Το τετ α τετ με τον Μάνο Δασκαλάκη

Η κατηγορούμενη μητέρα θα έρθει τετ α τετ με τον Μάνο Δασκαλάκη την ερχόμενη Τρίτη. Είναι ο πρώτος μάρτυρας στη δίκη για τη Τζωρτζίνα και η κατάθεσή του αναμένεται να είναι πολύωρη.

Μάνος Δασκαλάκης: Υπό άκρα μυστικότητα στο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα

Μέσω των δικηγόρων του, εχει δηλώσει ότι πιστεύει στην ενοχή της εν διαστάσει συζύγου του, ενώ όπως είχε αποκαλύψει στο Star, αυτό που θέλει τώρα είναι να αποδοθεί Δικαιοσύνη και για τα τρία παιδιά του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top