Πάτρα: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα των τριών κοριτσιών

«Έχουν καταρρεύσει οι ισχυρισμοί ασφυκτικού θανάτου Μαλένας και Ίριδας»

Aίτημα αποφυλάκισης για τη μητέρα από την Πάτρα κατέθεσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια - βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα 

Αίτημα για αποφυλάκιση της μητέρας από την Πάτρα κατέθεσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 34χρονης. Ο δικηγόρος ζητά να αποφυλακιστεί η μητέρα από την Πάτρα για τους θανάτους των δύο εκ των τριών κοριτσιών της – Μαλένας και Ίριδας-, καθώς όπως αναφέρει «πλέον η εκδοχή του ασφυκτικού θανάτου έχει καταρρεύσει και κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως».

Πάτρα: Τα δάκρυα της μητέρας στην περιγραφή των θανάτων Μαλένας & Ιριδας

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, προαναγγέλλονται επίσης μήνυση και αγωγή κατά δύο ιατροδικαστών, των Καρακούκη και Καλόγρηα.

Κούγιας: «Η μητέρα από την Πάτρα δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί»

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστικές αρχές έχουν αποφασίσει την προφυλάκισή της και για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας

Η μητέρα από την Πάτρα/ φωτογραφία Eurokinissi

Η μητέρα από την Πάτρα/ φωτογραφία Eurokinissi

Το ρεπορτάζ από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Κούγια για την υπόθεση:

«Σήμερα, συνεργάτης του γραφείου μας, λόγω της απασχολήσεως του κου Κούγια στα δικαστήρια, κατέθεσε ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών αίτημα της Σ.Π. για την άμεση απελευθέρωσή της, αφού μετά τις νεκροψίες – νεκροτομές και τις επακολουθήσασες ιατροδικαστικές εκθέσεις των κ.κ. τακτικών ιατροδικαστών Τσάκωνα, Τσιόλα (προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών), την πραγματογνωμοσύνη για την Μαρία- Ελένη του τακτικού ιατροδικαστή Πειραιώς κου Τσαντιρη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Λαρίσης κου Κραββαρίτη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Πελοποννήσου και παθολογοανατόμου κου Μεσογίτη, τη μαρτυρική κατάθεση και την προηγηθείσα έκθεση της ιατροδικαστή του πίνακα πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών κας Δημακοπούλου, τη νέα μαρτυρική κατάθεση του ιατρού – παθολογοανατόμου του ΚΑΤ κου Ευτυχιάδη, ο οποίος στην ουσία ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση, αλλά και την πρώτη παθολογοανατομική του έκθεση, αλλά κυρίως την από 20/1/2023 επτάωρη συμπληρωματική κατάθεση της κας Αγγελικής Τσιόλα επί όλων των ιατρικών επιστημονικών προσεγγίσεων, δηλαδή μετά από όλες τις παραπάνω καταθέσεις και εκθέσεις που έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών, χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο και χωρίς καμία βιβλιογραφία, των αυτοδιορισμένων ιατροδικαστών Αθηνών κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, είναι επιβεβλημένη και χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση η άμεση αποφυλάκισή της (μητέρας από την Πάτρα), η οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εις βάρος των άτυχων παιδιών της, της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας, αφού πλέον η εκδοχή του ασφυκτικού θανάτου έχει καταρρεύσει και κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος.

Πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψεύδους καταθέσεως θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα το δικηγορικό μας γραφείο κατ’ εντολή της κας Σ.Π. για την στερούμενη παντελώς επιστημονικού υποβάθρου, κατά παγκόσμια ιατροδικαστική πρωτοτυπία, ιατρική γνωμοδότησή τους και τις μαρτυρικές τους καταθέσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top