Πάτρα: Τρισάγιο στη φυλακή για την Τζωρτζίνα σχεδιάζει η μητέρα της

Ο Μάνος Δασκαλάκης πραγματοποίησε μνημόσυνο για την πρωτότοκη κόρη του

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το τρισάγιο που θέλει να πραγματοποιήσει η μητέρα της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης τέλεσε υπό άκρα μυστικότητα το ετήσιο μνημόσυνο για την 9χρονη κόρη του, Τζωρτζίνα, σε ένα γυναικείο μοναστήρι λίγο έξω από την Πάτρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου 2022, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Μάνος Δασκαλάκης: Υπό άκρα μυστικότητα στο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, σκέφτεται να κάνει ένα τρισάγιο για την πρωτότοκη κόρη της στο εκκλησάκι της φυλακής, το ερχόμενο Σάββατο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το αίτημά της θα γίνει δεκτό. 

Η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της- φωτογραφία Eurokinissi

Η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της- φωτογραφία Eurokinissi

Στις 31 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει στη δίκη ως πρώτος μάρτυρας κατηγορίας. Η μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο αλλά και απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, στις 11 Απριλίου 2021. Τότε το παιδί, που είχε εισαχθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας, χωρίς καμία παθολογική ένδειξη είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, η οποία, σύμφωνα με το βούλευμα παραπομπής της κατηγορούμενης, ήταν αποτέλεσμα χορήγησης ισχυρής τοξικής ουσίας, πιθανότατα κεταμίνης, συμβάν που αντιμετωπίστηκε μετά από τεράστια προσπάθεια των γιατρών. 

Η Τζωρτζίνα επέζησε εκείνη την φορά, όμως είχε υποστεί υποξική - ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη δικογραφία «να μεταβληθεί από ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε ένα ολοκληρωτικά ανάπηρο άτομο και "βάρος" πλέον για την καθημερινότητα και την εξέλιξη της ζωής της κατηγορουμένης, ιδίως μετά την ουσιαστική απομάκρυνση του πατέρα του, από αυτήν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top