Μάνος Δασκαλάκης: Υπό άκρα μυστικότητα στο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα

Σε μοναστήρι και όχι στο νεκροταφείο τελέστηκε το μυστήριο

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και ο πατέρας της, Μάνος Δασκαλάκης τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο για το χαμό της το περασμένο Σάββατο. 

Πάτρα: «Ο Μάνος με χτυπούσε... » - Η απάντηση Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό», το μνημόσυνο τελέστηκε σε γυναικείο μοναστήρι λίγο έξω από την Πάτρα σε στενό οικογενειακό κύκλο και όχι στο νεκροταφείο, όπου έχει ταφεί το παιδί. Παρόντες ο Μάνος Δασκαλάκης, οι γονείς του και λιγοστοί φίλοι. Συνολικά 10 άτομα. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης - Eurokinissi

Πάτρα: Τα δάκρυα της μητέρας στην περιγραφή των θανάτων Μαλένας & Ιριδας

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών ήθελε να αποφύγει συναντήσεις με συγγενείς της μητέρας από την Πάτρα και ενδεχόμενες προστριβές πάνω από τους τάφους των παιδιών του. 

Πάτρα: «Τα πράγματα για τον Μάνο Δασκαλάκη δεν είναι τόσο εύκολα...»

Επέλεξε να κάνει το μνημόσυνο για την 9χρονη μία εβδομάδα νωρίτερα, από τη συμπλήρωση του ενός έτους από τον θάνατό της. Η άτυχη Τζωρτζίνα κατέληξε στις 28 Ιανουρίου 2021, ωστόσο στις 31 Ιανουααρίου ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει στη δίκη ως πρώτος μάρτυρας κατηγορίας. που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα.

«Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη», ανέφερε στον ΑΝΤ1 άτομο από το περιβάλλον του πατέρα των τριών κοριτσιών. 

Κούγιας: «Η μητέρα από την Πάτρα δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί»

Η μητέρα από την Πάτρα κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η ίδια  δηλώνει αθώα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top