Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας η 34χρονη μητέρα

Ξέσπασε σε κλάματα η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα

Προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε σήμερα η 34χρονη κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα.

Άγρια κόντρα Κούγια - Λέοντα: «Διάβασα τη δήλωση αυτής της σφυρίδας»

 Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας η 34χρονη μητέρα

Δεύτερη προφυλάκιση για την 34χρονη από την Πάτρα / Eurokinissi

Πρόκειται για δεύτερη προφυλάκιση, καθώς η κατηγορούμενη μητέρα έχει προφυλακιστεί και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μαραθώνια απολογία της, σημαδεύτηκε από απρόοπτα, διακοπές και ένταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορουμένη ξέσπασε σε κλάματα όταν απαντούσε στις ερωτήσεις των εισαγγελέων, αλλά και στο άκουσμα της απόφασης. 

Η απολογία της  κατηγορουμένης στην 35η ανακρίτρια ξεκίνησε χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, αλλά διεκόπη, καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέως του.

Πάτρα: «Όχι» στο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας - Συνεχίζεται η απολογία

Ωστόσο, μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, η απολογία συνεχίστηκε σήμερα, αυτή τη φορά ενώπιον δύο εισαγγελέων. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες, πλην όμως δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλε.

Σημειώνεται ότι τόσο σήμερα όσο και χθες, στα δικαστήρια, κανείς από την οικογένειά της 34χρονης μητέρας δε βρισκόταν εκεί. Η κατηγορουμένη είχε στο πλάι της μόνο τους δικηγόρους της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top