Γυναικοκτονία Νίκαια: «Όταν έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος»

Είχε οδηγηθεί στην αστυνομία δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία

Τι είπαν γείτονες για τον 50χρονο γυναικοκτόνο

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου παρακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια οι γείτονες της άτυχης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε στη Νίκαια από τον σύζυγό της, όμως κανείς δε μιλούσε. 

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα κακοποιούταν συστηματικά από τον σύζυγό της, αλλά παρέμενε μαζί του παρά τα σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους. 

Νίκαια: To προφίλ του 50χρονου και η αποκάλυψη για τους τσακωμούς

Δύο φορές στο παρελθόν, το 2017 και το 2019 είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 50χρονος για ενδοοικογενειακή βία, ενώ το 2022 είχε νοσηλευθεί ακούσια σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Όμως η υπόθεση δεν είχε φτάσει ποτέ στη δικαιοσύνη, καθώς η γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, μετάνιωνε τελευταία στιγμή και υποστήριζε πως ο σύζυγός της ήταν άρρωστος και δε θα το ξαναέκανε. 

Ο 50χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Νίκαια

Είχε όμως άδικο, γιατί τα ξημερώματα της Κυριακής, ο άνδρας επέστρεψε για μια ακόμα φορά μεθυσμένος στο σπίτι. Οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε εκείνος αιφνιδίασε από πίσω τη σύζυγό του, η οποία καθόταν στον καναπέ, και τη στραγγάλισε. 

Νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια: 50χρονος έπνιξε τη σύζυγό του

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου. Αν θέλετε ελάτε πάρτε με… ».

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο διαμέρισμα και στο εσωτερικό βρήκαν την 54χρονη νεκρή και δίπλα της τον συζυγοκτόνο. 

Νίκαια: «Όταν έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος»

Γείτονες του ζευγαριού, κατέθεσαν ότι υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας και ότι είχε κληθεί πολλές φορές η αστυνομία.

Πολλές φορές η αστυνομία είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού γιατί ο 50χρονος κακοποίουσε τη σύζυγό του - Eurokinissi

«Ο 50χρονος εργαζόταν, όπου έβρισκε μεροκάματα, στα ναυπηγεία, σε οικοδομές, στα σίδερα. Όταν όμως έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχαν συχνούς καβγάδες», είπε ένας από αυτούς στον Alpha.

Νίκαια: Τραγική φιγούρα το παιδί τους 

Τραγική φιγούρα στη νέα αυτή οικογενειακή τραγωδία είναι το 12χρονο παιδί του ζευγαριού, το οποίο δε βρισκόταν στο σπίτι την Κυριακή που δολοφονήθηκε η μητέρα του. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υπάρξει μάρτυρας πολλών περιστατικών βίας και κακοποίησης της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα. 

Ευτυχώς την ώρα της δολοφονίας απουσίαζε από το σπίτι το 12χρονο παιδί του ζευγαριού στη Νίκαια - Eurokinissi

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή το κοριτσάκι είχε πάει στο σπίτι της γιαγιάς του στη Σαλαμίνα, η οποία είχε αναλάβει να το προστατεύσει από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε. 

«Μαλώνανε συνέχεια, αφού πολλές φορές ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά οι φωνές τους. Και εκείνη είχε φύγει, θυμάμαι είχε φύγει για Σαλαμίνα. Μερικές φορές έφευγε στο πατρικό της, ξαναγύρναγε. Και το κοριτσάκι, έχουνε και ένα παιδάκι, το είχαν κάνει μπαλάκι πέρα δώθε. Έπινε. Κάθε μέρα και μεσημέρι και βράδυ. Με το ζόρι έφτανε σπίτι. Πάντα έτσι ήταν. Ήταν αλκοολικός πάντα», είπαν γείτονες του ζευγαριού στο  MEGA.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top