Νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια: 50χρονος έπνιξε τη σύζυγό του

«Ελάτε σπίτι, τη σκότωσα» είπε στους αστυνομικούς

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στις αρχές στις 5.30 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του / Βίντεο: Mega

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια, όπου 50χρονος σκότωσε τη σύζυγό.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ο οποίος είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, τηλεφώνησε στις αρχές στις 5.30 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Ρόδος-44χρονη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Τι λέει ο κτήτορας του μοναστηριού

Ψευτογιατρός: «Ο πατέρας μου έδωσε 30.000 ευρώ για απλό "νερό"»

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…», είπε, δίνοντας τη διεύθυνση του σπιτιού του, στην οδό Βοσπόρου, στους αστυνομικούς.

Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη Ελένη μετά από 6 ημέρες

Οι αστυνομικοί, που μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό που δείχνουν στραγγαλισμό. Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη επί τόπου.

Αρχικά, αναφέρθηκε ότι ο δράστης ήταν σε κατάσταση μέθης όταν ειδοποίησε την αστυνομία για την πράξη του. Ωστόσο, κατά τις έρευνες που έγιναν στο ισόγειο διαμέρισμα δεν βρέθηκε κάποιο μπουκάλι με αλκοόλ.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του «Αμερικανού» στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με γείτονες το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά, ενώ ο 50χρονος είχε απειλήσει αρκετές φορές τη σύζυγό του στο παρελθόν. 

Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Το ζευγάρι έχει μια ανήλικη κόρη, η οποία δεν ήταν σπίτι τη στιγμή του φόνου, καθώς έμενε τους τελευταίους μήνες με τη γιαγιά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top