Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη Ελένη μετά από έξι ημέρες

Εντοπίστηκε από περιπατητή εξαντλημένη

«Δεν είναι δυνατόν να έριξε το αυτοκίνητο εδώ στον γκρεμό. Στο ρέμα μέσα να μην υπήρξαν κλειδιά να μη βρέθηκαν αποτυπώματα να μη βρέθηκε τίποτα. Κάποιος κάτι ήθελε να πετύχει» είπε ο Βασίλης Ευθυμίου, αδελφός της 44χρονης, μιλώντας στο Star

Ζωντανή, σε ερημική περιοχή, εντοπίστηκε σήμερα η 44χρονη Ελένη, που είχε εξαφανιστεί και τα ίχνη της αγνοούνταν στη Ρόδο από την περασμένη Δευτέρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε να περιφέρεται σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων, να είναι κυριολεκτικά χαμένη και αποπροσανατολισμένη.

Ρόδος εξαφάνιση 44χρονης: Ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Το αυτοκίνητο της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο

Το αυτοκίνητο της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο / Πηγή φωτογραφίας: Δημοκρατική

Η γυναίκα εντοπίστηκε από περιπατητές. Ήταν ξυπόλυτη, εξαντλημένη και αφυδατωμένη, αλλά είναι καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς λόγους.

Ρόδος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη – Ο ρόλος του ψευτοϊερέα

Η αστυνομία είχε στήσει μεγάλη επιχείρηση στο βουνό Μάσσαρη για τον εντοπισμό της.

«Δόξα τω Θεώ βρέθηκε καλά στην υγεία της. Είμαι χαρούμενος. Όλα καλά. Ήταν εδώ γύρω που ψάχναμε. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις έρευνες», είπε ο αδερφός της, μιλώντας στο Star, λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της.

Πού είχε εντοπιστεί το τελευταίο στίγμα της 44χρονης

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, στις 16:00 της Δευτέρας, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο - Βγήκε Silver Alert

Όπως προκύπτει, ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση και αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Ρόδος: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 44χρονης - «Είχε τάσεις αυτοκτονίας»

Από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο, το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια.

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας

Με δεδομένη την ως άνω καταγραφή των καμερών αλλά και τη μαρτυρία ατόμου που λέει ότι είδε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στην περιοχή, σε αγροτικό δρόμο και να το οδηγεί άνδρας με μούσια άγνωστης ταυτότητας, ο κτήτορας του ησυχαστηρίου κλήθηκε χθες για εξηγήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top