Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο - Βγήκε Silver Alert

Τρίτο 24ωρο που δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Ρόδος: Βγήκε Silver Alert Για Τη 44χρονη

Για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σε εξέλιξη βρίσκονται συντονισμένες έρευνες στη Ρόδο, ώστε να βρεθεί ένα ίχνος της ενώ εκδόθηκε και Silver Alert. 

Ρόδος: Εξαφάνιση 44χρονης - Η έκκληση του συζύγου της

Η Ελένη Ευθυμίου εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 16 Ιανουαρίου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Άφησε το παιδί και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας μέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της και λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο σε ερημική τοποθεσία σε ένα χαντάκι. 

Ρόδος: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 44χρονης - «Είχε τάσεις αυτοκτονίας»

Μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς και η αστυνομία εκτιμά ότι κάποιος το έσπρωξε για να πέσει μέσα στο χαντάκι. Δεν βρέθηκαν ίχνη τραυματισμού, ούτε τα προσωπικά στοιχεία της 44χρονης. 

Το αυτοκίνητο της 44χρονης που βρέθηκε σε χαντάκι

Το αυτοκίνητο της 44χρονης που βρέθηκε σε χαντάκι

Σύμφωνα με το Silver Alert, η Ελένη Ευθυμίου έχει μαύρα μαλλιά με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την 44χρονη μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ρόδος: Τι εξετάζει η αστυνομία για την εξαφάνιση της 44χρονης 

Οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι η γυναίκα βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι, που ενδεχομένως να της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία. Προς το παρόν το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώνεται. 

Οι έρευνες συνεχίζονται σε χώρους και σημεία, στα οποία κινήθηκε τις τελευταίες ώρες. Υπάρχει μαρτυρία ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή με ένα ακόμα άτομο. 

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου και, σύμφωνα με το rodiaki.gr, βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Εισαγγελέα Ρόδου για τις περαιτέρω ενέργειες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top