Ρόδος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη – Ο ρόλος του ψευτοϊερέα

Ρωτούσε πληροφορίες για ένα μοναστήρι

Ρόδος: ο Ρόλος Ενός Ιερέα Στην Εξαφάνιση Της 44χρονης

Εξαφανισμένη παραμένει για τέταρτη μέρα η 44χρονη μητέρα από τη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν όταν πήγε την κόρη της στο σχολείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη Ελένη, για την οποία έχει βγει και Silver Alert, έφυγε από το σπίτι το πρωί της περασμένης Δευτέρας και έκτοτε αγνοείται. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε ερημική τοποθεσία, ενώ μέσα δεν βρέθηκαν ίχνη τραυματισμού, ούτε κάποια προσωπικά στοιχεία. 

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο - Βγήκε Silver Alert

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν μαρτυρίες ότι η 44χρονη ρωτούσε περαστικούς για το πού βρίσκεται ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου και Μαλώνας, όπου κι εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της. 

Η αστυνομία εκτιμά ότι κάποιος έσπρωξε στο χαντάκι το αυτοκίνητο, καθώς βρέθηκε κλειδωμένο. Επίσης, οι αρχές ερευνούν τον ρόλο που μπορεί να έχει διαδραματίσει στην εξαφάνιση της γυναίκας ένας «ψευτοϊερέας», ο οποίος βρίσκεται σε ένα μοναστήρι, που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη της Ρόδου. 

Ρόδος: Εξαφάνιση 44χρονης - Η έκκληση του συζύγου της

Ο αδελφός της 44χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Οι έρευνες συνεχίζονται, είναι η τέταρτη μέρα που δεν έχουμε βρει κάτι, με εθελοντικές ομάδες. Ήμασταν μια χαρά αδέλφια, αγαπημένα. Τον τελευταίο καιρό είχαμε ψιλοχαθεί λίγο, όχι κάτι περίεργο. Τελευταία που ασχολούταν με τα μοναστήρια, με τις εκκλησίες, ήταν λίγο χαμένη, φαινόταν σαν να την απασχολεί κάτι» περιέγραψε.

Τι ανέφερε ο αδελφός της 44χρονης για την εξαφάνισή της - Βίντεο «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Σε εμένα δεν είχε πει τίποτα. Έφυγε και στο παρελθόν αλλά όχι σαν εξαφάνιση. Ο σύζυγός της γνώριζε που πήγε. Το μόνο που θέλω είναι όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί η αδερφή μου και να είναι καλά» κατέληξε ο αδελφός της άτυχης γυναίκας.

Το ίδιο ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος είπε:.

«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε.  44χρονης.

Ρόδος: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 44χρονης - «Είχε τάσεις αυτοκτονίας»

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον σύζυγό της είχε φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι, αλλά πάντα επέστρεφε. 

Ωστόσο, ο κτήτορας της Μονής, στην οποία φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη είπε στην εκπομπή ότι η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και είχε αυτοκτονικές τάσεις. 

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε "την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξαναδείτε"», είπε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top