Ρόδος εξαφάνιση 44χρονης: Ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Έρευνες σε δύσβατη περιοχή για την Ελένη

Ρόδος εξαφάνιση

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη γυναίκα που αγνοείται στη Ρόδο από την περασμένη Δευτέρα. Οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα, ενώ ζήτησαν να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εξακριβώσουν ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε. 

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο - Βγήκε Silver Alert

«Κάνω έκκληση όποιος μπορεί και γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί η αδερφή μου ζωντανή», είπε στον Αλέξανδρο Γύγο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αδελφός της αγνοούμενης και εξέφρασε παράλληλα τους φόβους του ότι στην εξαφάνισή της πιθανόν να εμπλέκεται και άλλο άτομο.

«Δεν είναι δυνατόν να έριξε το αυτοκίνητο εδώ στον γκρεμό. Στο ρέμα μέσα να μην υπήρξαν κλειδιά να μη βρέθηκαν αποτυπώματα να μη βρέθηκε τίποτα. Κάποιος κάτι ήθελε να πετύχει», πρόσθεσε. 

Το μυαλό μου πάει παντού πάει σε πολλά σενάρια. Τον τελευταίο καιρό φαινόταν προβληματισμένη, αλλά δεν μας έλεγε κάτι

Ρόδος: Έρευνες σε δύσβατη περιοχή για την Ελένη

Οι έρευνες έχουν ως σημείο μηδέν το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης. Είναι περίπου 4 χλμ. από το χωριό Μαλώνα. Ένα μέρος που είναι δύσβατο και χρειάζεται 4Χ4 για να φτάσει κάποιος. 

Συνεργείο της Σήμανσης συγκέντρωσε αποτυπώματα και DNA από το όχημα, τα οποία  εξετάζονται. Ερευνάται, αν κάποιος έσπρωξε το αυτοκίνητο στο ρέμα καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε είτε ατύχημα, είτε έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Ένα ακόμα σενάριο είναι να το άφησε η 44χρονη με ανασφάλιστο το χειρόφρενο και να κύλισε.

Οι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πυροσβέστες, εθελοντές και ο Ερυθρός Σταύρος θα συνεχίσουν τις έρευνες στην περιοχή με το πρώτο φως της ημέρας.
 

Ρόδος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη – Ο ρόλος του ψευτοϊερέα

Η 44χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού έξι ετών, ήταν βαθιά θρησκευόμενη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Αρχαγγέλου και της Μαλώνας έχουν καταγράψει την 44χρονη γυναίκα πριν από την εξαφάνισή της να επισκέπτεται το ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και να φεύγει μία ώρα μετά.

Το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί. Μετά και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της σύνδεσής της, οι αρχές εικάζουν πως θα έχουν νέα στοιχεία που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του θρίλερ της εξαφάνισης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top