Ρόδος-44χρονη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Τι λέει ο κτήτορας του μοναστηριού

Αποκλειστικό Star - Τα πρώτα λόγια της 44χρονης μετά την περιπέτειά της

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με την 44χρονη μέσα στο μοναστήρι φέρνει στο φως το Star

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα. Σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε εξαντλημένη αλλά ζωντανή από περιπατητές. 

Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη Ελένη μετά από 6 ημέρες 

Επί έξι ημέρες είχαν χαθεί τα ίχνη της 44χρονης γυναίκας στη Ρόδο. Δυο Ισραηλινοί περιπατητές εντόπισαν την αγνοούμενη σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της, να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του απεσταλμένου του Star στη Ρόδο Αλέξανδρου Γύγου, η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Οι έρευνες ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της αστυνομίας, πυροσβέστες, τρεις ομάδες της υπηρεσίας Silver Alert και τον Ερυθρό Σταυρό.  

Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη. 

Ρόδος: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 44χρονης - «Είχε τάσεις αυτοκτονίας»

Ρόδος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο της 44χρονης στο μοναστήρι

Η 44χρονη είχε επισκεφθεί το μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.  

 Ρόδος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο 

Ρόδος: Τι απαντά ο κτήτορας του μοναστηριού για την 44χρονη

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Εχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού», είπε.

Ρόδος: Τι απαντά ο κτήτορας του μοναστηριού για την 44χρονη

Πάντως απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη. 

Ρόδος: Τα πρώτα λόγια της 44χρονης μετά την περιπέτειά της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου, στο πλάι της 44χρονης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται,  βρέθηκε ψυχολόγος.

Η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε όσα βίωσε μέσα στο δάσος.

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα όσα περιέγραψε η 44χρονη μέσα στο νοσοκομείο

Ωστόσο φαινόταν να μην γνώριζε τι είχε συμβεί με το αυτοκίνητό της και πώς αυτό βρέθηκε μέσα στο ρέμα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top