Καλαμάτα: Συνελήφθη ένας ύποπτος για τη δολοφονία του 47χρονου

Ταυτοποιήθηκε άλλο ένα άτομο

Καλαμάτα - δολοφονία 47χρονου

Στην προσαγωγή και σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος φερόμενος δράστης.

Καλαμάτα: Γνωστός στις Αρχές ο 47χρονος «Αμερικανός», θύμα ένοπλης επίθεσης

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο νεαρός που συνελήφθη φέρεται να ήταν ο συνοδηγός στο όχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνεργός του, οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Η αστυνομία έχει εδώ και δύο ημέρες, εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ατόμων  που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής.

Καλαμάτα: Νεκρός 47χρονος - Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Το χρονικό

Ο 47χρονος άνδρας δέχθηκε πυρά από δύο αγνώστους στο κέντρο της Καλαμάτας, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος.

Ο 47χρονος κινείτο με μοτοσυκλέτα όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες. Μετά από σύντομο διάλογο που είχαν, ακούστηκαν 1-2 πυροβολισμοί. Ο 47χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι και πιθανότατα υπέστη ρήξη της αρτηρίας με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή, όμως μετά από μερικές ώρες το θύμα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θύμα είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ηρωίνης και κοκαΐνης και η Ασφάλεια Καλαμάτας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία να κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top