Πάτρα: Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης- 7 συλλήψεις

Γιος ενός εκ των καταδικασμένων μελών της 17Ν ο ένας συλληφθείς

Πάτρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/1, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάτρα, για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε υποθέσεις ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, ναρκωτικών, κατοχής όπλων και εκρηκτικών, καθώς και παράβασης της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί επτά άτομα - έξι άνδρες και μία γυναίκα- και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το thebest.gr, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 28χρονος, ο οποίος είναι γιος καταδικασμένου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ.

Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top