Κιβωτός: Μεγάλο χρηματικό ποσό βρέθηκε σε ακίνητο της δομής στον Κολωνό

Στον Εισαγγελέα το προανακριτικό υλικό από τις έρευνες

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα σπίτια πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Κατά τη διάρκεια εφόδου της Οικονομικής Αστυνομίας στο ακίνητο της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που ενδεχομένως να φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Κιβωτός: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου

Πλέον ερευνάται η προέλευση των χρημάτων αυτών. Παράλληλα, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα έχουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς περισσότερα από 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου έχουν εντοπιστεί περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ.

Τα στελέχη της οικονομικής αστυνομίας πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια του ιδρυτή της κιβωτού και της πρεσβυτέρας, σε σπίτια συγγενών τους, αλλά και μελών  της οργάνωσης.

Κιβωτός του Κόσμου: Ανακαλούν δωρεές οι δωρητές

Ο στόχος τους ήταν να βρουν συμπληρωματικά στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές των ανθρώπων της δομής, καθώς η πληροφορία πως η πρεσβυτέρα αφαίρεσε το περιεχόμενο θυρίδας από υποκατάστημα τράπεζας την περασμένη εβδομάδα επιτάχυνε τις εξελίξεις.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αναφορικά με την υπόθεση γνωστής ΜΚΟ, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι:

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σε κεντρικά γραφεία και δομές φιλοξενίας που διατηρεί η εν λόγω ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε οικία, όπως επίσης και από την διενεργηθείσα αλληλογραφία, προς ενημέρωση και αξιολόγηση των στοιχείων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top