Κιβωτός: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα σπίτια πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Η Οικονομική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα από το πρωί στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας αλλά και στενών συγγενών τους προς αναζήτηση στοιχείων.

Σύμφωνα με το Mega ένα από τα σπίτια που μπαίνει στο στόχαστρο είναι μεζονέτα στη Ραφήνα, όπου η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο, καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ.

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Επιπλέον υπάρχει και μία δεύτερη μεζονέτα, που αγόρασε και μεταπώλησε ο πατέρας Αντώνιος στη μητέρα παιδιού της «Κιβωτού», που ήταν στενός συνεργάτης του, σύμφωνα με το Mega.

Τα στοιχεία που θα συγκεντρώσει η Οικονομική Αστυνομία αναμένει εντός των επόμενων ημερών η εισαγγελία πρωτοδικών προκειμένου να εκκινήσει νέα έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που θα αποσταλούν θα αξιολογηθούν και θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο νέας προκαταρκτικής εξέτασης που θα εστιάσει στα οικονομικά πεπραγμένα εμπλεκομένων προσώπων που είχαν καίριο ρόλο στην λειτουργία του ΜΚΟ.

Έτσι, με βάση το υλικό που θα σταλεί από την οικονομική Αστυνομία, η Εισαγγελία ενδέχεται να ερευνήσει για πιθανές αξιόποινες πράξεις, όπως εκείνες που αφορούν φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων. 

«Πιστεύω ότι το στέλεχος της Κιβωτού τού έκανε κι άλλα-Ντρέπεται να τα πει»

Παράλληλα , συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Ανήλικων για τις καταγγελίες που αφορούν πράξεις στελεχών της Κιβωτού σε βάρος παιδιών. Σήμερα κατέθεσε ένας ακόμη μάρτυρας, πρώην εργαζόμενος σε δομές του ΜΚΟ, ο όποιος φέρεται να επιβεβαίωσε στις εισαγγελείς, κακοποιητικές συμπεριφορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top