«Πιστεύω ότι το στέλεχος της Κιβωτού τού έκανε κι άλλα-Ντρέπεται να τα πει»

Τι υποστηρίζει η μητέρα του 19χρονου

«Κιβωτός του Κόσμου» - Μητέρα 19χρονου: «Πιστεύω ότι τού έκανε κι άλλα, αλλά ντρέπεται να τα πει» / Βίντεο Alpha

Η μητέρα του 19χρονου που έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από ανώτερο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε για την υπόθεση τονίζοντας ότι εκείνη  το «έμαθε τελευταία». Φοβάται μάλιστα πως ο γιος της ίσως να υπέστη και άλλα από το ανώτερο στέλεχος, αλλά ο γιος της «ντρέπεται να τα πει».

Κιβωτός: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου

«Όταν το κατάλαβα τα Χριστούγεννα του 2021, προσπαθούσα να τον βρω στην Καλαμάτα. Υποτίθεται πως ήταν στο σχολείο, τον είχε διακόψει, τον είχε στείλει νυχτερινό. Πήγε στην Καλαμάτα στο σχολείο, ήταν Χριστούγεννα κι εγώ τον ήθελα στο σπίτι. Προσπαθούσα να τον βρω, όταν έπαιρνα τηλέφωνο στη δομή της Καλαμάτας, με απέφευγαν» δήλωσε η μητέρα του 19χρονου  στον Alpha στην εκπομπή «T-live».

Κιβωτός του Κόσμου: Η αγιογραφία του πατρός Αντωνίου, ως άλλος Νώε

Κιβωτός: Μητέρα 19χρονου

Ο 19χρονος είχε μιλήσει παλιότερα για την Κιβωτό

Και συμπλήρωσε: «Είχα ένστικτο γενικά, κάτι δεν μου άρεσε. Ο …. ήταν κοντά μου τότε, τού έλεγα γιατί ο … δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μου έλεγε "μην ανησυχείς, μίλησε μαζί μου, είναι Αθήνα". Άρχισα να παίρνω την Κιβωτό στην Αθήνα τηλέφωνο. Με τα πολλά, εμφανίζεται στο τηλέφωνο ο γιος μου και μου είπε ότι θα έρθει από το σπίτι. Ήρθε, μου είπε ότι βρισκόταν δύο μήνες στην Αθήνα».

Κιβωτός: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου»

«Εγώ σε έψαχνα και δε με πήρες ένα τηλέφωνο; Γιατί;», ανέφερε ότι ρώτησε τον γιο της, για να πάρει την απάντηση: «Δε μπορούσα μαμά, έκανε μία εγχείρηση ο … στη μέση του και με πήρε από την Καλαμάτα για να τον φροντίζω».

«Ακόμα μου είπε ότι ήταν συνέχεια στο δωμάτιό του, ότι έπρεπε να του δίνει φαγητό, μόνο δύο ώρες έβγαινε για να βγάλει τον σκύλο βόλτα» επεσήμανε η μητέρα του 19χρονου.

Κιβωτός: Tα «αόρατα» παιδιά και οι καταγγελίες για δωροδοκία μαρτύρων

Κιβωτός: «Πιστεύω ότι τού έκανε κι άλλα, αλλά ντρέπεται να τα πει»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου είπε διστακτικά ότι έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι του. Και το άλλο στη θάλασσα που έκαναν πατητές… Αυτά δε μου τα είπε αμέσως, τα είχε πει στον αδελφό του γιατί εμένα με ντρεπόταν. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει πει σε κανέναν τι ακριβώς του έκανε ο …. Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και μου είπε ότι θα απομακρυνθεί και δεν πρόκειται να αφήσει να επαναληφθεί».

«Πιστεύω ότι πραγματικά δεν έχει πει ακόμα ακριβώς ό,τι του έχει κάνει. Φοβάται γιατί θα βγει έξω και με τι μούτρα θα κυκλοφορήσει. Τελευταίο που μου είπε είναι ότι ''μαμά, αν βγει το όνομά μου στην τηλεόραση θα φύγω από την Ελλάδα''» κατέληξε η μητέρα του 19χρονου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top