Κιβωτός: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου - «Eκμεταλλεύθηκε το παιδί μου»

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του δέχεται ο 19χρονος

Σαν να μην έφτανε το μαρτύριο του 19χρονου, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, στα χέρια υψηλόβαθμου στελέχους της Κιβωτού του Κόσμου, τώρα δέχεται και απειλές για τη ζωή του ώστε να πάρει πίσω τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Οι αρχές αναζητούν τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων, την ώρα που η μητέρα του νεαρού ξεσπά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. 

Κιβωτός: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου

Τα λόγια της μητέρας του 19χρονου αποτυπώνουν τον εφιάλτη που κατέθεσε πως έζησε ο νεαρός πίσω απο τις κλειστές πόρτες:

«Η αλήθεια πιστεύω ότι θα λάμψει. Τον παρενόχλησε. Σεξουαλικα; Ναι! Τα έχει πει ο γιος μου. Και αυτά που έχει πει είναι λίγα, γιατί ντρέπεται. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο άνθρωπος το παιδί το εκμεταλλεύτηκε».

Το παιδί τον έβλεπε σαν πατέρα και αυτός του φέρθηκε σαν ελεεινός.

Κιβωτός του Κόσμου: Η αγιογραφία του πατρός Αντωνίου, ως άλλος Νώε

Η μητέρα του 19χρονου μένει στο κέντρο της Αθήνας σε ένα μικρό διαμέρισμα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Με δυσκολία περιέγραψε στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τον Γολγοθά που, όπως λέει, περνάει το παιδί της αλλά και η ίδια.

Όπως λέει, ακόμη και να δικαιωθεί το παιδί της είναι δύσκολο να ξεπεράσει το παρελθόν.

Αλλάζει τίποτα; Μπορεί; Ακόμα και να δικαιωθεί θα του φύγει αυτό που πέρασε;

Καταγγελία για απειλητικά μηνύματα στον 19χρονο -  «Ή θα τα πάρεις όλα πίσω ή θα σε σκοτώσω»

Την ώρα που ο νεαρός παλεύει να σταθεί στα πόδια του μετά τη σοβαρότατη καταγγελία, έχει δεχθεί τουλάχιστον τρία απειλητικά μηνύματα, τα οποία η δικηγόρος του σκοπεύει να θέσει υπόψη της εισαγγελίας τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Σε ορισμένα από αυτά απειλείται ευθέως η ζωή του.

«Το λοιπόν, ή θα τα πάρεις όλα πίσω ή αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα, να ξέρεις. Γνωρίζω το πού μένεις από κάποιον άλλον, αλλά έτσι και δε μαζέψεις όλες τις μ… που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι μ… σου, να ξέρεις, δε θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο, θα σε σκοτώσω» αναφέρεται.

Το μήνυμα αυτό ο νεαρός φέρεται να το έλαβε σε λογαριασμό που διατηρεί στα social media. Θεωρείται δύσκολος ο εντοπισμός του αποστολέα αφού μπορεί να έχει αποσταλεί από ψεύτικο προφίλ. 

«Προσπαθούν να τον κάνουν να σταματησει να πολεμάει την Kιβωτό»

Το Star επικοινώνησε με τη Μίνα, φίλη του 19χρονου και ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που εμπιστεύεται  και επικοινωνεί το τελευταίο διάστημα.  

«Εγώ πιστεύω πως μπορεί να είναι άνθρωποι που ηταν κοντά στον .... Προσπαθούν να τον κάνουν να σταματησει να πολεμάει την Kιβωτό» είπε η κοπέλα στoν Βαγγέλη Γκούμα.

Κι άλλος 19χρονος κατέθεσε στις Αρχές για την Κιβωτό του Κόσμου

Το Star αποκαλύπτει και μια νέα καταγγελία. Μόλις την περασμένη Πέμπτη, ένας 19χρονος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου ότι τον έβαζαν σε απομόνωση χωρίς να τον αφήνουν να πηγαίνει σχολείο κάθε φορα που έπεφτε σε κάποιο παράπτωμα. Δεν ανέφερε όμως τίποτα για σεξουαλική παρενόχληση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top